Lansarea noului BMW X5 în Republica Moldova

Importatorul General BMW AG în Republica Moldova, compania Autospace SRL a lansat cea de-a treia generaţie a celui mai de succes Sports Activity Vehicle din lume – noul BMW X5, fiind şi unul din cele mai importante modele a mărcii în Moldova.

Reincarnarea legendei! Welcome to Chişinău !!!2

Evenimentul de lansare a avut loc pe 27 septembrie în Showroom-ul BMW din capitală, la care au participat peste 600 persoane, printre care clienţi fideli ai mărcii, persoane din lumea afacerilor, reprezentanţi cu funcţii publice, precum şi reprezentanţi ai presei locale.

Reincarnarea legendei! Welcome to Chişinău !!! Reincarnarea legendei! Welcome to Chişinău !!!3 Reincarnarea legendei! Welcome to Chişinău !!!6

Noul BMW X5 reprezintă o evoluție a designului faţă de modelul anterior într-o linie care aduce o imagine cu un plus de dinamism şi forţă. Noul design se remarcă prin farurile circulare duble ce se extind în grila BMW a radiatorului, silueta extinsă elegant cu linia laterală marcată de pasajele musculoase ale roţilor, cu designul faţă şi spate evidenţiat de linii orizontale şi suprafeţe proeminente, dar şi prin accentul pe optimizarea aerodinamică.

Reincarnarea legendei! Welcome to Chişinău !!!5

În plus, sunt oferite în premieră diverse moduri de personalizare speciale, clienţii având posibilitatea de a opta între noile pachete Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar şi M Sport, dotări de exterior şi interior pot fi comandate în aproape orice combinaţie. Se asigură astfel posibilitatea de a opta între mai multe configuraţii care schimbă caracterul maşinii între robust şi puternic, dinamic sau elegant şi luxos.

1 2 3 4 5
6

Trei variante de motorizare sunt disponibile la lansare: BMW X5 xDrive50i cu noua generaţie de motor V8 pe benzină (450 CP), BMW X5 xDrive30d cu propulsor diesel cu şase cilindri (258 CP) şi BMW X5 M50d, model M Performance, cu motor diesel triturbo cu şase cilindri (381 CP). În luna noiembrie 2013, BMW X5 xDrive40d, BMW X5 xDrive35i, BMW X5 xDrive25d şi BMW X5 sDrive25d vor fi adăugate în gamă.

7 8 9 10 11
12

Preţul de pornire pentru Republica Moldova este de 55.810 EUR, inclusiv taxa accizului de devamare (10.476 EUR), pentru versiunea BMW X5 xDrive30d.

13 14 15 16 17
18

Mai multe poze vezi aici

Trist dar adevărat: Moldovenii trăiesc ca să mănânce!
Articolul anterior
Din cea mai sexy a ajuns cea mai musculoasă de la Hollywood!
Articolul următor
Alte articole interesante