Nu ezita și nu vei rata! Au mai rămas 10 zile în care poți prinde oferta de vară a StarNet

Poți să nu crezi în mass-media sau în vorbele prietenilor, dar adevărul adevăr rămâne. În decursul verii, toate abonamentele StarNet au fost oferite cu o reducere de 60 %. Vestea bună este că au mai rămas încă 10 zile în care poți reuși să beneficiezi de cea mai avantajoasă ofertă a verii.

separator

Acum, când au rămas doar 10 zile până la sfârșitul campaniei, este momentul potrivit să te conectezi la StarNet. Reducerile sunt valabile atât pentru abonamentele Internet Only cât şi pentru pachetele Triple Play. Cu abonamentele speciale de vară, clienţii noi primesc conectarea gratuită, echipamentul TV şi Wi-Fi cadou şi de asemenea un număr mare de canale SD şi HD, aplicaţii de televiziune interactivă şi sute de minute pentru convorbirile locale şi internaţionale. Clienţii existenţi vor avea oportunitatea să beneficieze de avantajele abonamentului Triple Play, care este foarte atractiv.

Clienții StarNet beneficiază de Internet cu viteza de până la 1000 Mbps, cele mai bune preţuri pentru Telefonie Fixă în Moldova, convorbiri nelimitate în reţea, 100 de minute naţionale incluse şi până la 70% reducere la apelurile internaţionale. Totodată, pe lângă vizionarea a 146 canale TV, inclusiv 22 de canale HD, Televiziunea de la StarNet şi Magic TV Box permite utilizarea opţiunilor interactive şi numeroaselor aplicaţii, astfel ca: youtube, picassa, karaoke, mediaplayer, jocuri online, reţele de socializare etc.

Informații suplimentare despre oferta de vară o poți găsi pe site-ul companiei www.starnet.md, iar pentru a beneficia de ofertă, ia legătura cu cel mai apropiat oficiu StarNet sau sună la numărul: (022) 84.55.55. Oferta este valabilă doar până pe 31 august 2015.

Deci, nu ezita și nu vei rata!

Sunteți așteptați în oficiile StarNet!

5 soții disperate, care-ți vor face viața un calvar!
Articolul anterior
Poze emoționante adunate de la nunți! Nu vei rămâne indiferent
Articolul următor
Alte articole interesante