O interpretă despre Galina Tomaș: ”Eram șocată…nu pot să mănânc doar frunze”

Astăzi, prima nutriționistă din Moldova, care s-a ambiționat să urce pe cântar femeile din Moldova și să le taxeze pentru kilogramele în plus, este sărbătorită. Prietenii mondeni, și nu doar, o felicită, pentru că de aproape 20 de ani nu renunță să promoveze stilul activ și sănătos de viață și la noi în țară. Galina Tomaș habar nu are că cele mai exemplare cliente deja i-au spălat osișoarele de draga dimineață. La mulți ani!

separator
992746_534016706677802_1939332878_n

Adriana Ochișanu11351344_669970323108074_1045560688494633656_n

Am cunoscut-o cu șase ani în urmă, în cadrul proiectului în care am participat, “Și Vedetele Slăbesc”. Atunci am slăbit considerabil datorită ei și chiar ne-am împrietenit. E și drăguță, și critică, dar e normal să ne mai dea peste nas. Avem mare noroc că are grijă de noi și de kilogramele noastre. Este foarte greu să găsești un nutriționist la noi, iar ea este unica după părerea mea. Datorită curajului și ambiției de care dă dovadă, sunt sigură că va realiza și mai multe lucruri.

ImageStudioIrina Bivol

Chiar dacă ne vedem rar, ne leagă o prietenie frumoasă. Eu sunt o veterană la Unica deoarece mă antrenez mai bine de 10 ani. Este o fată care se dăruiește cu tot sufletul meseriei și chiar se sacrifică, pentru că nu este ușor să ții pe picioare o afacere. Niciodată nu am avut probleme cu kilogramele în plus, de aceea nu am fost criticată, ci lăudată de ea. Mă bucur pentru succesele ei, nu pot să n-o admir. Ea pentru mine este de 3 ori femeie… ba chiar de 10 ori.

Corina Țepeș27

Am făcut cunoștință cu Galina atunci când eram însărcinată. Am văzut că oferă cursuri pentru femei gravide și am apelat la ea. Mi-a plăcut pentru că ne povestea totul din propria experiență. Datorită ei am și născut mai ușor. Nu mi-a părut severă, ci constructivă, însușeam din prima informația pe care ne-o spunea. Nu doar eu, dar și colegele de breaslă, alături de care merg la Unica, au lăudat-o întotdeauna pentru inițiativa și curajul de care a dat dovadă atunci când a lansat acest proiect. A făcut o revoluție, motivând mii de femei să slăbească. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa întregii echipe!

Aura

Când m-a văzut prima dată, mi-a zis:“minus 10 kilograme”. Am rămas șocată…îi aduceam argumente: nu pot să mănânc doar frunze, nu pot ține foame. Iar ea mi-a răspuns: “Oricum vei slăbi!”. Mi-am dat atunci seama că poate convinge pe oricine. Anul trecut, după ce am slăbit considerabil, am mers la o petrecere. Toți îmi spuneau că sunt prea slabă, că trebuie să mai pun ceva pe mine, iar ea a doua zi mi-a trimis un mesaj imens în care scria: “Nu asculta pe nimeni, ești bravo, arăți foarte bine!…”. Atâta curaj mi-a dat! Inițial îmi părea tare fragilă și eram încrezută că în spatele ei stă un bărbat, pe urmă am înțeles că ea are un caracter de bărbat. Este foarte curajoasă și puternică.

Cristina ScarlatСнимок

Nu avem o relație foarte apropiată, dar o admir de când și-a lansat afacerea. Este un exemplu pentru noi toate, datorită ei am putut și eu să am grijă de mine. Mult succes și multă tărie!

Lenuța-Burghilă-a-scăpat-de-14-kg-cu-Unica-ShapingLenuța Burghilă

Pentru prima dată am văzut-o la TV, apoi am mers la o consultație. Mi-a părut o doamnă foarte deschisă și modestă la popularitatea pe care o are. Este o femeie elegantă, plină de ambiție, un exemplu pentru toate femeile din țară. Îi doresc să-și atingă toate scopurile!

Lili Lozan

O doamnă echilibrată din toate punctele de vedere. Îmi place modalitatea ei de a vorbi, este foarte caldă, micuță, dar puternică. Un psiholog și un profesionist! Dă curaj și speranță multor femei din țara noastră.

Dan Jelescu

Galina este o doamnă foarte de treabă, responsabilă și convingătoare… mă simt vinovat că nu am putut face față competiției și nu am putut da jos kilogramele în plus. 

Cum își vede nunta aleasa lui Chirtoacă! Ce povestea înainte de a fi cerută în căsătorie
Articolul anterior
Bacteria vinovată de respirația urât mirositoare. Aproape toți o avem în corp și nu scăpăm niciodată definitiv de ea
Articolul următor
Alte articole interesante