O moldoveancă a ajuns pe paginile revistei Men’s Health din Rusia!

Iulia Boțan este o tânără din Moldova, care se lansează pe piața muzicală din Rusia, în trupa Supernova. Recent, aceasta, alături de colega sa de trupă, Victoria, au pozat în revista pentru bărbați Men’s Health.

separator

107c09dc495cec68847158671129c3a8_fitted_1260x805

În interviu, tânăra vorbește despre copilărie, pasiuni și despre planurile de viitor.

„Sunt din Moldova. La vârsta de 7 ani, mama m-a dat la o școală de muzică, unde am făcut lecții de pian. Celor din jur le plăcea cum când, dar nu am luat asta în calcul. De la 12 ani merg la concursuri, unde am luat locurile 1 și 2, iar asta a contribuit la decizia mea de a mă dedica muzicii.

În fiecare zi lucrez asupra mea. Am dat jos 15 kg, m-am mutat la Moscova și am ajuns în trupa Supernova. La moment, fac fitness și lecții de dans. Mă inspiră Rihanna, îi urmăresc activitatea artistică.

Sunt liberă, nu am fost căsătorită niciodată. Visul meu este să devin cunoscută pe cele mai mari scene ale lumii, iar familia și cunoscuții mei să fie mândri de mine.”, a povestit Iulia în cadrul interviului pentru mhealth.ru.

91428fa38317b7469c9e25549bcaa94c_fitted_1260x1890 a0e7a8d21743cf3c58dea8be103768e6_fitted_1260x1890 e6ac6782a618c497e6efc226edd72276_fitted_1260x1890

Avocații lui Igor Dodon au contestat arestul fostului președinte

Avocații lui Igor Dodon au contestat aplicarea arestului la domiciliu și a tuturor interdicțiilor în ziua de vineri, 27 mai. Despre aceasta fostul președinte a anunțat pe rețelele de socializare.

După consultarea cu avocații voi face public recursul meu asupra deciziei de a fi arestat la domiciliu. Din acest act veți vedea cât de slabe și nefundamentate sunt „bănuielile rezonabile” ale procurorilor. Dosarul este comandat politic, pentru a mă aresta cu orice preț, fără a avea temei real pentru așa ceva. Atrag atenție societății, inclusiv partenerilor străini, care sunt sigur că urmăresc foarte atent derularea acestui proces, cu precedente foarte îngrijorătoare pentru construirea unui stat de drept”, a scris Dodon, citat de telegraph.md.

Totodată, Dodon este convins că președintele țării, Maia Sandu, cunoștea despre reținerea sa din timp.

„Nici un conducător al instituțiilor implicate nu risca să meargă la așa ceva fără a pune la curent președintele republicii, căruia i se subordonează instituțional. Nu poate fi presa moldovenească sau chiar cea americană din or. Boston, mai rapidă decât SIS-ul și zeci de consilierii, care o informează non-stop pe președintele Maia Sandu”, a mai scris Dodon.

O clădire din centrul Capitalei, cuprinsă de flăcări. Pomperii au evacuat câteva persoane

Un restaurant părăsit din preajma Hotelului Național din municipiul Chișinău a luat foc în dimineața zilei de duminică.  La fața locului au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri, scrie agora.md.

Ajunși la destinație angajații IGSU au stabilit că clădirea părăsită a restaurantului este inundată cu fum dens.

Pompierii au evacuat 6 persoane a străzii care se adăposteau în interiorul localului.

Incendiul a fost localizat la ora 9:46.

În urma arderii nu au fost raportate victime.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

Igor Dodon confirmă că și-a procurat bilete de avion înainte să fie reținut, dar spune că nu avea de gând să fugă din țară

Igor Dodon a scris o nouă postare pe pagina sa de Facebook în care confirmă că și-a procurat bilete la avion pentru aceste zile, însă dă asigurări că nu avea scopul să evadeze din țară așa cum spun procurorii pe caz, scrie diez.md.

„Un alt detaliu legat de percheziții. L-am anunțat pe procurorul pe caz că am bilete la avion peste câteva zile și dacă trebuie să le anulez, dacă trebuie să preîntâmpin aeroportul că nu voi zbura, precum și să anunț persoanele cu care urma să am întrevederile planificate cu mult timp în urmă. Menționez că biletele le-am procurat pe 16 Mai, în timp ce despre deschiderea dosarului penal împotriva mea Procuratura a anunțat pe 18 Mai. Deci între procurarea biletelor și dosarul penal nu a existat din start nicio asociere, nici nu se știa că îmi va fi deschis acest dosar penal. Și am fost uimit să aud cum procurorul pe caz a declarat apoi, absolut fără scrupule, în instanță și la presă, că am luat bilete ca să evadez. S-a procedat foarte urât, a fost lansată public o minciună care denigrează imaginea mea ca politician, ceea ce o dată în plus mă face să nu am încredere în corectitudinea, independența și profesionismul procurorilor”, a scris Dodon.

Amintim că, conform procurorul de caz, Petru Iarmaliuc, Dodon planifica să plece pe 26 din Republica Moldova și anume din acest motiv s-a insistat pentru arestarea acestuia.

Fostul președinte al țării este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile la domiciliu. Acesta a fost reținut pe 24 mai pentru 72 de ore în urma perchezițiilor care au avut loc la domiciliul acestuia. Dânsul este bănuit de trădare de patrie, de corupere pasivă, de acceptarea finanțării partidului de către o organizație criminală și de îmbogățire ilicită.

Perchezițiile au loc în cadrul dosarului „Kuliok”. Mai exact, este vorba de imaginile video din anul 2019 de la sediul PDM în care Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care ar fi fost bani, președintelui Igor Dodon.

Pudding din fulgi de ovăz, semințe chia și iaurt
Articolul anterior
Viorica Nagacevschi lansează cartea „Sandhya”!
Articolul următor