O lansare de carte neobișnuită! Corina Bezdîga a adus acasă… ”Tandem”

Aseară, a avut loc lansarea cărții ”Tandem” a tinerei scriitoare Corina Bezdîga. Un eveniment care a elogiat dragostea: de la absurd la mirific, de la nebunie la extaz, de la nimic la totul, de la lumină la întuneric, de la muzică la dans, de la yin la yang.

separator

”Evenimentul a fost destinația la care vroiam sa ajung. Drumul pana la destinație a fost minunat la fel ca și seara care a ridicat sufletul meu la notele cele mai înalte. Mulțumesc tuturor celor care au pus o parte din suflet in proiectul asta. Cartea se poate găsi in toate librăriile Pro noi și La Elibraria.”, ne-a spus Corina Bezdîga.

Publicul a fost prins în mrejele iubirii de Liudmila Belostecinic, care a reușit să cuprindă și să redea spectatorilor emoțiile cuvintelor înșirate în cartea ”Tandem”.


”Atunci când am primit manuscrisul pe masa mea de lucru, i-am spus Corinei că această carte merită o lansare ieșită din tipare. Fiecare frază citită din carte îmi creiona fiecare moment care urma să fie la acest eveniment. Decizia de a juca un minispectacol în baza nuvelei , mi s-a părut cea mai potrivită pentru a da emoție la ceea ce a fost înșirat pe hârtie.

Un moment enigmatic a fost coperta cărții. S-a tras cortina… Ea a fost prezentată pe scenă în direct, chiar de eroii care i-au creat imaginea. Am depus foarte mult suflet în organizarea acestei lansări, pentru că vrem să dăm un nou curs evenimentelor, dar și pentru că această carte se cerea astfel prezentată.”, ne-a declarat Liudmila Belostecinic.

Corina Frumuzachi, Dorina Gherganov, Anca Ulmanu, Doina Danielean au jucat iubirea într-un minispectacol.

Marco și Diana Ballerini, care, de altfel, sunt și imaginea coperții cărții, au oprit timpul în loc.


Tatiana Heghea și Stela Botez au cântat dragostea, iar cei de la Teodor Balet au impresionat publicul cu frumusețea și senzualitatea dansului în doi.

Amintim că anul trecut, scriitoarea Corina Bezdîga a impresionat publicul de acasă prin cartea „Bolnavă de dor”.

Foto: Alex Morgoci

Bolnavii de cancer vor putea beneficia de tratament şi în clinicile private, în baza poliței de asigurare medicală
Articolul anterior
„Nu vreau ca după 18 ani de școală să devin spălător de vase în Anglia…”
Articolul următor
Alte articole interesante