“O voi citi într-o noapte”. Ce spun fanele despre “De vorbă cu emma”!

Peste 400 de tineri,

separator
în mare parte domnișoare, au așteptat cu sufletul la gură lansarea celei mai romantice cărți ale anului, “De vorbă cu emma”.

_MG_7608

Totul a început cu câteva fragmente rostite de către actorii Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca, care le-au dat fiori și i-au intrigat și mai mult pe cei prezenți la eveniment.

Vitali Cipileaga a fost întâmpinat cu aplauze care au durat minute în șiri. De această dată, autorul cărții a avut o misiune mai grea, să stea de vorbă cu sutele de tineri și să le acorde atenție fiecăruia în parte, mai ales fetelor care au stat în rând după autografe.

_MG_7649

“Sunteți atât de mulți și mă încărcați cu o energie atât de pozitivă. Sunt fericit că în această seară voi mă priviți pe mine și eu vă privesc pe voi și împreună încercăm să înțelegem niște momente mai profunde și să stăm de vorbă.

De unde a început această poveste? Eram la grădiniță când am scris prima poezie, era despre Moldova, am continuat să scriu… După care mi-am făcut un blog, dar vroiam să comunic mai mult și, exact cu un an în urmă, am creat site-ul “de vorbă cu tine”. Timp de un an, am ajuns la 10 milioane de cititori unici. De atunci, stau zilnic de vorbă cu sute de oameni care îmi scriu poveștile lor de dragoste , ce au trăit, ce au simțit, de ce suferă, ce gândesc. Ca să nu țin în mine tot acest volum de informație, am zis să fac o carte, așa a apărut “de vorbă cu emma””, a povestit Vitali Cipileaga.

Cititoarele fidele ale site-ului “de vorbă cu tine” au rămas intrigate la maxim!

“Cred că în această noapte voi citi toată cartea, sunt foarte curioasă, mai ales după ce am răsfoit-o. Vitali, cu siguranță, nu trebuie să se oprească aici, așteptăm și alte volume.” , declară Olga.

“Am citit aproape toate textele de pe site-ul “de vorbă cu tine”, acum ard de nerăbdare să citesc și cartea. Îmi place felul lui de a scrie, e exact ceea de ce avem nevoie atunci când suntem deprimate.”, adaugă Dana.

“A fost cea mai inedită lansare la care am fost vreodată…nici vorbă de plictiseală. Sper cartea să fie la fel de interesantă. În textele de pe blog mă regăsesc foarte des, îmi place foarte mult cum vorbește despre relații.“, spune Svetlana.

_MG_7674
_MG_7604 _MG_7610 _MG_7612 _MG_7615 _MG_7616
_MG_7626 _MG_7639 _MG_7643 _MG_7650 _MG_7659
_MG_7661 _MG_7665 _MG_7666 _MG_7668 _MG_7669
_MG_7672 _MG_7675 _MG_7677 _MG_7681 _MG_7682
_MG_7683 _MG_7684 _MG_7686 _MG_7688

La Chișinău începe Festivalul de Film Studențesc

De astăzi începe o nouă ediție a Festivalului de Film Studențesc „Debut”. Proiecțiile de filme vor putea fi vizionate la Centrul Cultural Odeon, de la ora 16:00.

La Chișinău începe Festivalul de Film Studențesc

Potrivit Centrului Național al Cinematografiei, evenimentul este dedicat primirii în rândurile membrilor Uniunii Cineaştilor a tinerelor talente, tranmsite IPN

Absolvenţii Departamentului Multimedia, dar şi studenţii actuali din cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte plastice vor prezenta preponderent filme de scurt metraj.

Accesul la proiecții este gratuit, până pe 27 noiembrie inclusiv.

Evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. ,,Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”

Marina Cârnaț, faimoasa vloggeriță din Republica Moldova, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. Faimoasa mămică recunoaște că cea mai mare bogăție și cel mai scump cadou pe care i l-a putut oferi viața este familia ei.

,,Azi fac 39 sau 93? Atât de multe am reușit până acum! Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”, a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram, alături de un filmuleț emoționant care arată o succintă călătorie a vieții sale.

Marina și Teodor Cârnaț, ambii licențiați în drept, cresc și educă 5 fete și 3 băieți. Familia este apreciată de peste 200 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

sursa foto: Instagram

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României”. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată plângând”

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României’. Ediția de ieri seară a fost una plină de emoții, deoarece ultimele cupluri s-au duelat pentru un loc în knockout-uri. Solistul trupei de la „The Motans’ a fost surprins într-o ipostază neobișnuită, lucru sesizat și de colega sa, Irina Rimes.

În ediția de aseară a emisiunii „Vocea României” au avut loc ultimele confruntări și doar unii dintre concurenți  vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Miza a fost mare, iar participanții la show-ul talente au dat totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției.

La rândul lor, cei patru antrenori au fost surprinși într-o ipostază cu totul inedită, ediția fiind marcată de animozități și discuții în contradictoriu.

den-8-1
den-9-1

Solistul trupei de la „The Motans” a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă. Profund impresionat de o prestație artistică, acesta a izbucnit în lacrimi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Irina Rimes, colega sa, a ținut să facă și o remarcă cu privire la acest moment.

Motivul pentru care Denis Roabeș nu a mai putut să își stăpânească lacrimile a fost reprezentația concurentelor din echipa lui.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la prestația Dianei Guia și Smaranda Marian, care au oferit în cadrul show-ului o lecție prețioasă de prietenie. Cele două concurente fac parte din echipa lui Denis.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând’, spune Irina.

den-6-1
den-4-1

sursa

Detalii nostime de la nunta Adelei Popescu cu Radu Vâlcan! Video
Articolul anterior
Putin l-a sunat pe Elton John să discute despre gay!
Articolul următor