Ofertele care fac dreptate!

Este timpul să primiți ceea ce meritați! Să beneficiați de cele mai calitative servicii și cele mai bune promoții la un preț rezonabil! De aceea, toată toamna, doar la StarNet – abonamentele sunt de la 60 de lei, echipamentele TV și Wi-Fi suntoferite cadou iar conectarea este gratuită.

separator
img2

La StarNet fiecare va găsi abonamentul care îi convine, plus un cadou și o reducere.Cu abonamentele Triple Play, care includ Internet, Televiziune și Telefonie, chiar și într-o zi ploioasă de toamnă, acasă, rămâneți mereu conectați la rețea și sunteți la curent cu evenimentele principale ale zilei. Iar cei care pur și simplu doresc să comunice cu prietenii sau să privească un film, pot beneficia de abonamentul Internet Only.

Odată conectați la StarNet, aveți acces la Internet cu viteza de până la 1000 Mbps. Cu telefonia StarVoice, comunicați gratuit și nelimitat în rețea, sunați de 10 ori mai ieftin la numerele de telefon mobil, fără nici o taxă de abonament. Doar televiziunea noastră interactivă – Magic TV Box, pe lângă 146 de canale TV de TOP, vă pune la dispoziție o serie de posibilități, opțiuni și aplicații, astfel ca: youtube, picassa, karaoke, mediaplayer, jocuri online, rețele de socializare și multe altele.

Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul companiei www.starnet.md iar pentru a beneficia de ofertele StarNet luați legătura cu cel mai apropiat oficiu al companiei noastre sau sunați la numărul: (022) 84.55.55.

Toamna aceasta abonamenteleStarNet fac dreptate!

img1

Sora Jannei Friske cere să-și vadă nepotul!
Articolul anterior
Cezara a mâncat doar hrişcă pe apă timp de o lună
Articolul următor
Alte articole interesante