Pasha Parfeni, totuși, va cânta azi!

Dacă tot și-au programat să iasă în scenă azi, Pasha Parfeni vine cu un îndemn către interpreții care au refuzat să cânte la Moldexpo, i-a îndemnat  să cânte împreună în Piața Marii Adunări Naționale. Sau,  pentru popor, cum s-a exprimat interpretul.

separator

“SĂ CÂNTĂM PENTRU POPOR

Cum credeţi, ce piese se vor potrivi pentru un eventual concert mâine în PMAN? Ce cuvinte ar trebui să răsune? Cred că sunt cuvintele lui Eminescu, Grigore Vieru, si muzica lui Ion şi Doina Aldea-Teodorovici. Dacă 20 de ani în urma patriotismul a avut parte de voci tari şi notorii, atunci azi Moldova nu are alte voci înafară de NOI, artiştii prezentului. Noi suntem vocile schimbării. Ar fi păcat să fim nişte voci pasive sau absente. Vă îndemn pe voi, colegii mei de breaslă CARE AU RENUNŢAT SĂ CONCERTEZE LA MOLDEXPO să veniţi mâine în PMAN cu creaţia şi arta voastra SĂ CÂNTĂM PENTRU POPOR. Oricum aveaţi programată pentru ziua de mâine o prestaţie scenică. Oricum v-aţi manifestat opinia socială. Oricum aţi făcut-o public. Haideţi să ducem ideea până la capăt. Dacă DRAGOSTEA POPORULUI contează mai mult de cât onorariul înseamnă ca ACUM e momentul să ieşim în scenă SĂ CÎNTĂM PENTRU POPOR.

P.S. Băieți, cântăm piesa asta mâine la ora 17:00? Cristi Aldea-Teodorovici si Igor Stribitski nu pot sa va taguesc.

P.P.S. Sunt bineveniti si artistii care nu au fost invitati pe 6 septembrie la Moldexpo”

Iubirea și familia, valori divine! Tatiana Heghea a lansat un emoționant videoclip la piesa ,,Ne-ar fi de-ajuns iubirea”

Interpreta Tatiana Heghea aduce în dar publicului drag o nouă piesă superbă! Artista știe să ne răscolească inimile cu cele mai sincere emoții și gânduri puternice, iar noua piesă nu este o excepție în acest sens. Piesa ,,Ne-ar fi de-ajuns iubirea!” vine într-o perioadă în care fiecare dintre noi conștientizează mai mult ca oricând prețul real al iubirii, al păcii și valorilor cu adevărat importante din viețile noastre!

Tatiana Heghea, mamă a trei copii, a lansat o piesă sensibilă, ,,cu un mesaj puternic și imagini divine”, așa precum afirmă chiar artista.

,,Evenimentele ultimilor 3 ani au venit cu lecții mari pentru noi și încă o dată am înțeles că iubirea și familia sunt cele mai importante valori din viața noastră! Tot ele, iubirea, familia, sunt salvarea și suportul nostru solid în cele mai diferite timpuri!”, mărturisește interpreta.

Versurile piesei sunt semnate de renumita textieră Radmila Popovici, iar muzica este creația compozitorului Oleg Baraliuc. Vizionare plăcută!

Două surori gemene au luat 10 la toate examenele de bacalaureat!

Sunt mândria părinților! Două gemene din raionul Căușeni au luat 10 pe linie la toate examenele de Bacalaureat.

Două gemene din Căușeni au luat patru de zece la bacalaureatFoto: studio-l.online

Adriana și Iana, două gemene din satul Tănătari raionul Căușeni, au luat 10 pe line la examenul de Bacalaureat.

Nu au făcut nici o lecție suplimentară, iar pentru a ajunge la școală erau nevoite să se trezească aproape zilnic la șase dimineața, transmite studio-l.online. Tinerele au studiat la liceul Alexei Mateevici din Căușeni, iar trei ani au făcut naveta din satul Tănătari.

Munca a dat roade, iar acum se bucură de cele mai bune rezultate și un viitor promițător.

Cu 10 la limba română, istorie, limba franceză și matematică, Adriana și Iana spun că au avut nevoie de câteva minute pentru a conștientiza rezultatele pe care le-au obținut.

Acasă și-au ajutat mereu părinții, iar acest lucru nu le-a împiedicat să obțină și bune rezultate școlare.

Dragostea de carte o au de mici și au preluat-o de la bunica care este profesoară de geografie, spun fetele care afirmă că au fost mereu încurajate de părinți să studieze.

Profesorii din Căușeni sunt mândri și afirmă că modestia și discreția le caracterizează din plin pe aceste domnișoare.

Deși până acum au fost nedespărțite și au mers mână în mână, acum a venit timpul să o ia pe drumuri diferite, una se visează la drept, alta la medicină.

Potrivit Direcției Educație a raionului Căușeni din cei 299 de candidați, doar Adriana și Iana au 10 pe linie, alți doi absolvenți au media de la 9 până la 9,99, iar 37 de pretendenți au fost respinși pentru sesiunea suplimentară. Poți urmări video aici.

Varianta în limba engleză a piesei „Trenulețul” a devenit virală pe TikTok! Dara i-a surprins pe internauții din toate colțurile lumii

Dara, talentata interpretă din Moldova, i-a surprins pe fanii săi de pe tiktok și nu doar pe fanii care o cunosc. Artista a adunat mii de like-uri de la internauții din toate colțurile lumii care au rămas încântați de varianta în limba engleză a piesei ,,Trenulețul”, interpretată de frații Advahov și formația Zdob și Zdub la Eurovision. Dara a tradus piesa și a interpretat-o acumulând o cifră imensă de aprecieri.

„Piesa Moldovei la Eurovision a impresionat toată lumea. Este scrisă în română, dar eu vă voi traduce piesa, hai să vedem cum sună!”, a spus Dara.

Dara a tradus în limba română și piesa ,,Stefania”, melodia câștigătoare a formației ucrainene în cadrul concursului Eurovision.

Cea mai nouă creație a interpretei Dara este videoclipul „Am lăsat ceva”, o piesă despre libertate și iubire intensă.

Nu te învinui pentru somnul lung de dimineaţă! E sănătos
Articolul anterior
De ce purtăm verigheta pe inelar?
Articolul următor