Paștele în familie. Viorica și Elena Lupu vopsesc ouăle doar în roşu!

Pentru surorile Lupu, Paștele este o sărbătoare de familie. În fiecare an, interpretele petrec aceste zile alături de bunici, părinți și verișori. Se întâlnesc la țară, în satul Vălcineț, Călărași… pentru că acolo tradițiile sunt încă vii.

separator

“Bunica are grijă să ne simțim copii odată ce îi călcăm pragul. Noi nu mergem la Biserică în noaptea Învierei pentru că mereu se duc mama și bunica.

În dimineața de Paște neapărat ne spălăm cu un ou roșu, unul alb și bănuți. Se spune că acest obicei îți aduce noroc și sănătate pentru tot anul. Am deprins această tradiție de când eram copii.

Tot când eram mici, mama ne lua hăinuțe noi și accesorii pentru păr. Acesta era cel mai frumos cadou. Acum ne dăruim doar câte un colac, ouă roșii și lumânări.

Ouăle le vopsim doar în roșu pentru că anume această culoare reprezintă sângele lui Iisus care s-a scurs pe cruce pentru mântuirea lumii.

Bunica ne alintă de fiecare dată cu bucate tradiționale. În primul rând este pasca cu brânză, după care cozonacul, piftia, carnea de miel și jambonul.”

Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă. Vezi videoclipul!

Carla’s Dreams își surprinde fanii cu o nouă producție muzicallă. ,,Adidașii gri” se numește noua piesă lansată în urmă cu câteva ore pe pagina oficială de youtube a formației muzicale. Piesa pare să descrie într-un mod artistic un lung traseu al activității trupei care anul acesta marchează 10 ani de scenă.

Se retrage Carla's Dreams de pe scenă? Declarațiile surprinzătoare ale  solistului - ea.md

Videoclipul piesei este realizat de echipa regizorului moldovean Roman Burlaca. Fanii au apreciat atât textul și mesajul piesei, cât și videoclipul acesteia.

„La întrebarea „cum să ne adresăm?” bucata din noi a vrut să îi spunem „bucățică”. Așa că poftim, o bucățică din noi. P.S: Promisiunile întârziate, dar ținute, sunt iertate. V-am cuprins”, a scris Carla’s Dreams, pe Facebook.

,,Încă o bucățică din inima voastră ne-ați dăruit-o nouă”, ,,Adidașii ăia gri” care au călătorit pe scene mici sau mari, parcurgând mii de kilometrii, pentru a oferii emoție pură, făcând mii de inimi să bată la unison”, au scris internauții pe rețele.

Comisarul European pentru mediu a plantat copaci în parcul „Grădina Botanică” din Chișinău

Comisarul European pentru mediu a plantat copaci în parcul „Grădina Botanică” din Capitală.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Virginijus Sinkevičius, alături de prim-ministra țării, Natalia Gavrilița, a acceptat invitația de a participa în cadrul evenimentului campaniei naționale de plantare a copacilor.

Aceștia s-au alăturat inițiativei de înverzire a Moldovei.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi copac

Foto! O nouă zonă de recreere, amenajată pe strada Muncești din Capitală

În Chișinău a fost finisată amenajarea unei noi zone de recreere pentru orășeni.

Возможно, это изображение на открытом воздухе и дерево

,,Pe șoseaua Muncești 404, au fost amenajate multiple zone de recreere în curțile de blocuri. Au fost create alei pietonale, instalat mobilier urban. Unul din aceste mini-scuaruri este și cel din șoseaua Muncești 404”, anunță Primăria Capitalei.

Возможно, это изображение на открытом воздухе и дерево
Возможно, это изображение на открытом воздухе и дерево
Возможно, это изображение дерево и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 2 человека, дерево и трава
Возможно, это изображение дерево и на открытом воздухе
Возможно, это изображение на открытом воздухе и дерево

Adrian Mutu a devenit tată pentru a patra oară! Prima imagine cu bebelușul
Articolul anterior
Janet Jackson a publicat prima poză cu băiețelul ei
Articolul următor