Persoanele publice au devenit melancolice. Cum își amintesc de copilăria lor

Mai multe persoane publice tânjesc după copilăria de cândva. Acestea au postat fotografii de când erau mici și au scris câte o poveste de pe vremea când se gândeau doar la joacă și la ghidușii.

separator
iPiccy-collage


Jurnalista Margarita Răducan a postat mai multe fotografii din copilărie, în dreptul cărora a scris:

„De ziua Copiilor!

Îmi doresc ca fiecare copil din Moldova să fie educat de ambii părinți, să fie alimentat corect, să nu fie discriminat, să Nu fie abuzat fizic, să fie instruit conform vârstei, să i se respecte drepturile și să i se ofere dragoste la maxim. Doar așa vom avea un viitor prosper!!!!

P.S. Copilăria mea a fost una minunată: salariul părinților ajungea pentru călătorii și întreținerea noastră, școala era una corectă- fără corupție, produsele alimentare erau sănătoase, siguranța în ziua de mâine era ceva firesc. Noi nici nu visam să plecăm din țară…”

raducan 2raducan1raducan3

Prezentatoarea TV Lili Lozan

„Buna dimineata, copii! Să aveți o zi frumoasă! Eu am avut o copilărie superbă. Le mulțumesc părinților și frățiorului meu❤️❤️❤️”

13325735_10208361170519770_2228432667316585067_n

Interpreta Natalia Gordienko

„Hai că nu m-am schimbat prea mult. La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!”

gor

Prezentatoarea TV Sofia Obadă

“Când eram mică, visam inclusiv la o carieră în televiziune. Coincidența face ca azi, de Ziua Copiilor, să împlinesc 6 ani de activitate la Jurnal TV. Mulțumesc echipei Excepționale din care fac parte. Am învățat și continui să învăț. Sunt convinsă că vom face încă muuulte lucruri Magnifice împreună!”

obada

Scriitoarea Viorica Covalschi

“NUDITĂȚI

– Viorica, dezbracă-te și mergi la culcare!

– Nu mă dezbrac. Mâine trebuie să mă trezesc, gata îmbrăcată că am de mers LA JOACĂ!

Se pare că mulți de pe-aici ați avut așa JOB-uri și acum ați rămas pe drumuri :)))

Am fost un copchil sfrijit, care purta banturi, golfici albi (să pară că am picioarele mai grase) și rochii în buline.

Cu Mary Poppins la scară. Păream desprinsă din rai. Doar că pe a mea o chema Sveta. Și era fata babei Vera. Avea o mojilă de frați, casă în centru și scaun la poartă. Acolo am învățat să mănânc răsărita fără coajă, să fug de-acasă, să cochetez cu morții și să îmi doresc să am mulți copiii.

Când pe-afară radiotocika defila cu ” Somnoroase păsărele ” eu încă eram departe de lingura lui tata și în contrasens cu poalele mamei. Am crescut așa, fără regim, într-o destrăbălare continuă fără migdale pe tavă și fără ceișorul de la ora cinci.

Dar cu sculatul pe la atunci când vreu, cu hudița plină de copchii pe care îi îndopam cu aladușchi ș’ap fugeam la cireșe, la tăvălit lucernă la ghilosit în iazul de la Crimova ori la copt cartofi în salcânărie.

Of, Doamne, cât de periculos!

Așa-i de ” prikolino” să-ți dai capotul jos și să stai goală pușcă în fața Ei, pupând mânuțe dolofănele. Știind-o găvozdită aici, lângă tine, în irisul celor doi ochi albaștri,

COPILĂRIA”

viorica covalschi

Actrița Angela Ciobanu

18882174_1425055984239447_4705624333335266196_n

Natalia Bzovaia, membru al Părinților Solidari, care luptă cu nedreptățile din grădinițe a scris următorul mesaj:

“Mă las provocată azi de 1 iunie şi postez o poză din copilărie. Dar dacă să comentez copilăria mea şi marşul de azi, vreau să spun: „zapekanka” şi „katletele” de la grădiniță erau cele mai gustoase, iar peștele în sos ca la şcoală mama aşa şi nu a reuşit să-l gătească. Ce amintiri legate de cantină o să rămână la copii noștri?”

Natalia Bzovaia

Cel mai tânăr primar din țară și-a scos comuna din sărăcie! A investit 10 milioane de euro din fonduri europene
Articolul anterior
Cât costă oja Reginei Elisabeta? O folosește de 28 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante