Persoanele publice au devenit melancolice. Cum își amintesc de copilăria lor

Mai multe persoane publice tânjesc după copilăria de cândva. Acestea au postat fotografii de când erau mici și au scris câte o poveste de pe vremea când se gândeau doar la joacă și la ghidușii.

separator
iPiccy-collage


Jurnalista Margarita Răducan a postat mai multe fotografii din copilărie, în dreptul cărora a scris:

„De ziua Copiilor!

Îmi doresc ca fiecare copil din Moldova să fie educat de ambii părinți, să fie alimentat corect, să nu fie discriminat, să Nu fie abuzat fizic, să fie instruit conform vârstei, să i se respecte drepturile și să i se ofere dragoste la maxim. Doar așa vom avea un viitor prosper!!!!

P.S. Copilăria mea a fost una minunată: salariul părinților ajungea pentru călătorii și întreținerea noastră, școala era una corectă- fără corupție, produsele alimentare erau sănătoase, siguranța în ziua de mâine era ceva firesc. Noi nici nu visam să plecăm din țară…”

raducan 2raducan1raducan3

Prezentatoarea TV Lili Lozan

„Buna dimineata, copii! Să aveți o zi frumoasă! Eu am avut o copilărie superbă. Le mulțumesc părinților și frățiorului meu❤️❤️❤️”

13325735_10208361170519770_2228432667316585067_n

Interpreta Natalia Gordienko

„Hai că nu m-am schimbat prea mult. La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!”

gor

Prezentatoarea TV Sofia Obadă

“Când eram mică, visam inclusiv la o carieră în televiziune. Coincidența face ca azi, de Ziua Copiilor, să împlinesc 6 ani de activitate la Jurnal TV. Mulțumesc echipei Excepționale din care fac parte. Am învățat și continui să învăț. Sunt convinsă că vom face încă muuulte lucruri Magnifice împreună!”

obada

Scriitoarea Viorica Covalschi

“NUDITĂȚI

– Viorica, dezbracă-te și mergi la culcare!

– Nu mă dezbrac. Mâine trebuie să mă trezesc, gata îmbrăcată că am de mers LA JOACĂ!

Se pare că mulți de pe-aici ați avut așa JOB-uri și acum ați rămas pe drumuri :)))

Am fost un copchil sfrijit, care purta banturi, golfici albi (să pară că am picioarele mai grase) și rochii în buline.

Cu Mary Poppins la scară. Păream desprinsă din rai. Doar că pe a mea o chema Sveta. Și era fata babei Vera. Avea o mojilă de frați, casă în centru și scaun la poartă. Acolo am învățat să mănânc răsărita fără coajă, să fug de-acasă, să cochetez cu morții și să îmi doresc să am mulți copiii.

Când pe-afară radiotocika defila cu ” Somnoroase păsărele ” eu încă eram departe de lingura lui tata și în contrasens cu poalele mamei. Am crescut așa, fără regim, într-o destrăbălare continuă fără migdale pe tavă și fără ceișorul de la ora cinci.

Dar cu sculatul pe la atunci când vreu, cu hudița plină de copchii pe care îi îndopam cu aladușchi ș’ap fugeam la cireșe, la tăvălit lucernă la ghilosit în iazul de la Crimova ori la copt cartofi în salcânărie.

Of, Doamne, cât de periculos!

Așa-i de ” prikolino” să-ți dai capotul jos și să stai goală pușcă în fața Ei, pupând mânuțe dolofănele. Știind-o găvozdită aici, lângă tine, în irisul celor doi ochi albaștri,

COPILĂRIA”

viorica covalschi

Actrița Angela Ciobanu

18882174_1425055984239447_4705624333335266196_n

Natalia Bzovaia, membru al Părinților Solidari, care luptă cu nedreptățile din grădinițe a scris următorul mesaj:

“Mă las provocată azi de 1 iunie şi postez o poză din copilărie. Dar dacă să comentez copilăria mea şi marşul de azi, vreau să spun: „zapekanka” şi „katletele” de la grădiniță erau cele mai gustoase, iar peștele în sos ca la şcoală mama aşa şi nu a reuşit să-l gătească. Ce amintiri legate de cantină o să rămână la copii noștri?”

Natalia Bzovaia

Un bărbat abandonat într-o cabină de telefon la doar șase zile de viață a aflat, după 60 de ani, cine sunt părinții lui

După zeci de ani în care și-a pus nenumărate întrebări despre cum a venit pe lume, un bărbat care a fost abandonat într-o cabină telefonică pe când avea doar șase zile de viață a aflat în sfârșit cine sunt părinții lui și de ce l-a părăsit mama.

După 60 de ani a aflat cine-i sunt părinții, după ce a fost abandonat

Cu două zile înainte de Crăciunul din 1966, adică pe 23 decembrie, bebelușul Chris Mason a fost descoperit într-o cabină telefonică din Lambeth, Anglia, transmite digi24.ro. 

Nu se știa nimic despre el și nu s-a găsit niciun indiciu care să ducă la identificare, așa că abia după ce a devenit adult a făcut un test ADN în urma căruia Mason a stabilit că avea origini italiene și irlandeze. 

Au urmat ani de căutări fără răspuns până când Mason a decis să participe la emisiunea „Long Lost Family: Born Without A Trace” a postului ITV, care tratează cazuri similare, prin intermediul căreia a făcut teste elaborate după care răspunsurile au început să apară. 

Toate investigațiile au stabilit că mama lui Mason era o femeie pe nume Elizabeth, care emigrase împreună cu soțul ei aviator american în Maine, SUA. 

Au avut trei copii, dar și o căsnicie nefericită și au decis să se despartă, dar totuși să împartă aceeași casă.

În timpul separării, Elizabeth a fost chelneriță și a avut o aventură cu un bucătar italian. Astfel a rămas însărcinată cu Mason. Soțul ei a dat-o afară din casă, așa că femeia însărcinată a decis să meargă la Londra cu cei trei copii ai ei, în speranța că va găsi sprijin la părinții ei, catolici irlandezi. 

Din păcate, părinții nu i-au oferit ajutorul de care avea nevoie și după ce l-a născut pe Mason, Elizabeth a decis să-l lase într-o cabină telefonică sperând că băiatul va ajunge într-o familie iubitoare și va avea o viață fericită. 

Emisiunea i-a găsit pe ceilalți copii ai femeii, iar fiica, Marie, i-a explicat lui Mason de ce l-a părăsit Elizabeth. „Era disperată. Cred că nu a avut de ales… Ne-a iubit și cred că l-a iubit, dar l-a părăsit ca să-l salveze”, a spus Marie. 

Din nefericire, Mason nu a putut să-și cunoască mama biologică, pentru că aceasta a murit în 2008. Dar a aflat că s-a luptat cu alcoolismul și cel mai probabil a băut pentru a face față vinovăției pe care o simțea pentru că l-a abandonat. 

Dar Mason și-a cunoscut doi dintre frații vitregi, pe Marie și Bobby. Cel de-al treilea copil a murit. 

A aflat, de asemenea, că tatăl său biologic, Dominic, este încă în viață. În vârstă de 79 de ani, Dominic a spus că n-a știut de existența lui. 

Mason, care are o familie fericită, a reușit să se împace cu situația și, până la urmă, a înțeles de ce mama lui l-a abandonat. „Trebuie să fi fost îngrozitor pentru mama mea… Eu nu am învinuit-o pentru nimic. Păcat că nu am avut ocazia să-i spun asta. Dacă rămânea în State probabil că aș fi avut o viață grea. Elizabeth a făcut ce a făcut pentru mine”, a spus el.

Delia și-a luat mare țeapă la concertul lui Beyonce din Polonia: ,,Voiam să vă spun să aveți mare grijă”

Delia, una dintre cele mai de succes artiste din România, a avut parte de o experiență neplăcută cu mega-concertul din Polonia al lui Beyonce. Pentru că voia să o vadă la ultimul concert din turneul european, Delia a cumpărat biletele de pe un site de revânzări, dar surpriza a fost mare. 

Motivul real pentru care Delia nu își dorește să facă copii: „E plină  planeta de noi”

Artista a descoperit chiar la fața locului că aceleași biletele fuseseră vândute de două ori. Din fericire, ea a reușit să intre la concertul lui Beyonce.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete (…), că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine.

Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a spus Delia pe Instagram, potrivit realitatea.net.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului ei, de ziua de naștere: Fotografiile au atras atenția tuturor

Andreea Marin se simte și arată minunat la 48 de ani, Iar pentru a le dovedi asta tuturor admiratorilor săi, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi costum

Adrian Brâncoveanu își serbează pe 1 iulie ziua de naștere, implinind vârsta de 38 de ani, iar Andreea n-a ratat ocazia pentru a-i declara public iubirea. 

„Anii trec, zboară ca vântul / Printre ramuri și-ți șoptesc: / “Nu ești singur, un alt suflet / Ți-e alături.” Te iubesc!

La multi ani, ecoul meu!” a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi cal
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi zâmbind
Ar putea fi artă cu 2 persoane şi costum

În 2006, Andreea Marin și-a unit destinul cu artistul Ștefan Bănică. Căsnicia lor s-a destrămat în 2013, însă au o fiică, Violeta, în vârstă de 15 ani.

Cel mai tânăr primar din țară și-a scos comuna din sărăcie! A investit 10 milioane de euro din fonduri europene
Articolul anterior
Cât costă oja Reginei Elisabeta? O folosește de 28 de ani
Articolul următor