Plin de vedete la Aeroportul din Chișinău

Orice companie care se respectă trebuie să-și tragă câte un videoclip tematic în ajun de Anul Nou. De astă dată, la Aeroport, mai puțin s-a circulat și mai mult s-a cântat.
Interpreții s-au deghizat în vameși, pompieri, vânzători duty free, și au reinventat piesa lui Верка Сердючка-”Новогодняя”.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Moldoveanul Serghei Uscov a obținut argintul la European Club Championships

Luptătorul de taekwondo din Republica Moldova, Serghei Uscov, a cucerit medalia de argint la European Club Championships, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia.

El a obținut patru victorii în lupte cu sportivi din Italia, Turcia și Franța, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Serghei Uscov, care este calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, a cedat în finală în fața sportivului azer Gashim Magomedov.

Imagini uimitoare surprinse în Moldova de către un fotograf, cu ajutorul unei drone. Vezi foto!

Fotograful Vasilii Zeliznîi a reușit să captureze, în Moldova, imagini video senzaționale. Un stol de berze, filmate de la înălțime, cu ajutorul unei drone, lângă Strășeni, ne arată cât de superbă este natura și locurile pe care ar trebui să le protejăm și valorificăm!

Vezi video aici

sursa video: Facebook

Trucuri care te salvează rapid de micile imperfecţiuni
Articolul anterior
Alege blugii potriviți în funcție de forma corpului
Articolul următor