Poliția bănuiește ce i s-a întâmplat Gabrielei Patrașcu

Tânăra studentă de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Gabriela Patrașcu încă nu a fost găsită.

separator
frdf

În cazul ei, poliția are mai multe ipoteze. Printre ele sunt răpirea, sechestrarea sau omorul; sinuciderea sau accidentarea, dar și retragerea la un lăcaș sfânt, transmite agora.md.

Poliția bănuiește că, cel mai probabil, tânăra s-a sinucis.

„În apartamentul fetei nu sunt urme de violență. Ultimele zece site-uri vizitate de domnișoară au fost cu informații de genul „cum să te sinucizi”, dar nu am putut să le spunem acest lucru părinților. Deși toată lumea spunea că este în relații bune cu familia, am aflat că tata ei este un om sever, impunea restricții, ea nu-și dorea să facă medicina, a vrut să abandoneze studiile, să facă altceva în viață”, au afirmat cei de la IGP.

Poliția a mai adăugat că din probele oamenilor legii și observațiile făcute, Gabriela Patrașcu este o fire retrasă.

„Doar învăța, nu avea prieten, mergea la biserică, este foarte credincioasă. Prin asta încercăm să înlăturăm ipoteza de sinucidere, acesta fiind un mare păcat. 

Cleopatra Stratan, seducătoare într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales artista și soțul ei

După ce au lansat piesa „Vremea de iubit” care rupe topurile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că a venit timpul pentru o nouă vacanță. Cleopatra Statan își încântă fanii cu imagini din Maldive. Cântăreața a fost fotografiată de soțul ei, Edward Sanda, într-o ipostază seducătoare într-un decor exotic.

Artista s-a lăsat fotografiată într-un decor superb, îmbrăcată într-o rochie nude mulată. Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta de model.

“O zeiță în Eden”.

“Corpul tău e perfect!”

“Un exemplu de grație și rafinament!”

“Felicitări pentru frumusețea minunată și formele voluptoase! Soțul tău este foarte norocos”, i-au transmis fanii.

Soțul ei, Edward Sanda, a postat și o imagine romantică, în care apare sărutând-o pe Cleopatra, înconjurați de un decor luxuriant.

mamaplus
mamaplus

Interpreta și bloggerița rusă Instasamka vine cu un concert la Chișinău

Una dintre cele mai populare și controversate bloggerițe din Rusia, Instasamka, vine la Chișinău pentru a susține un concert în luna mai. Interpreta va evolua alături de soțul ei, rapperul Moneyken.

Хайп, хейт, рэп. История Инстасамки — самой скандальной звезды соцсетей в  России

Concertul va avea loc într-un club din Chișinau.

Daria Zoteeva, în vârstă de 21 de ani, este cunoscută pe internet sub porecla de „Instasamka”.

Până de curand, tânăra locuia în orașul său natal, Tobolsk și abia ținea pasul cu programul școlar. Apoi a renunțat la școală, s-a mutat la Moscova și a devenit blogger. Cu aproximativ 4 milioane de urmăritori, Daria a obținut un astfel de succes datorită carierei sale de hip-hop, dar într-o măsură mai mare s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos, natura sa excentrică și explozivă, scrie www.stiri.md.

Я люблю твой чл*н": скандальная Инстасамка преподнесла неожиданный подарок  своему мужу — УНИАН

Ea a fost acuzată că a colaborat cu escroci, și-a înșelat subordonații, urmăritorii și că este grosolană cu alți oameni.

Potrivit statisticilor YouTube, tinerii moldoveni preferă să asculte piesele lui Instasamka, fiind printre cele mai audiate de pe platformă.

Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat că Republica Moldova are noi distincții la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația. Sportivii noștri au reușit a câștiga o medalie de aur și două de argint.

(foto) Sportivii moldoveni aduc acasă o medalie de aur și două de argint de la turneul internațional „Zagreb Open”

Anastasia Nichita și Irina Ringaci au urcat pe podiumul de premiere la lupte feminine.

Anastasia Nichita și-a respectat statutul de favorită în categoria de 59 de kg și cu patru victorii categorice, aceasta a intrat în posesia distincției supreme.

Irina Rîngaci (68 kg) și Alexandrin Guțu (77 kg) au cucerit medalia de argint. Irina a fost învinsă doar de franceza Koumba Larroque, iar luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a pierdut la limită iranianului Mohammadali Geraei.

O prezentatoare TV de la noi face cuști pentru câinii vagabonzi!
Articolul anterior
Tatiana Spînu s-a scăldat în lacul Valea Morilor!
Articolul următor