Povestea minorei agresată sexual de un medic ginecolog din Chișinău

O minoră de 17 ani a povestit că în timpul unei consultații la medicul ginecolog,  a fost agresată sexual de acesta, informează Prime.md, citat de Publika.md.

separator

agresata_sexual_romaniatv_net-680x365

Mama fetei povesteşte că, anterior, şi-a dus fiica la o consultaţie ginecologică la Institutul Mamei şi Copilului, iar medicii i-au spus că fata are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Cu o zi înainte de operaţie, femeia a decis să mai treacă un control, de această dată la o clinică privată din Capitală.
„A întrebat-o pe fetiţă: te ruşinezi sau nu de mama, dar ar fi mai bine ca ea să iasă. Eu nici cu un gând am ieşit în coridor”, a povestit mama victimei.

Consultaţia a durat jumătate de oră, timp în care adolescenta susţine că ar fi fost dezbrăcată şi agresată sexual.

„Când am ieşit, fetiţa m-a apucat strâns de mâna dreaptă şi mi-a spus: „Mamă el m-a dezbrăcat, mi-a pus mâna pe fese, m-a luat în braţe, m-a lipit de el, m-a sărutat pe frunte, obraji şi gură. Eu l-am împins. El mi-a spus: „ce tare îmi plăceţi voi, acestea tinerele şi frumuşele”, a mărturisit mama victimei.

Mama şi fiica au mers imediat la poliţie, unde au depus o plângere pe numele medicului.

„Dumnealui era într-o stare liberă, glumea şi spunea bancuri pe coridor. Mi-a spus de vreo două ori că asta a fost o glumă. El nu neagă că a fost, dar a fost o glumă”, a mai spus mama victimei.
Ginecologul a refuzat să discute cu presa. Administratorul instituţiei i-a luat apărarea angajatului.

Procurorii investighează cazul pentru a decide dacă vor porni sau nu un dosar penal pe numele medicului. Dacă se va dovedi că bărbatul este vinovat, el riscă până la cinci ani de puşcărie.

Sursa: publika.md

Celulita la femei! Poți uita de ea dacă te ții de următoarele 3 reguli
Articolul anterior
Dansul mirilor! Xenia Deli și soțul dansează pe ritmuri orientale
Articolul următor
Alte articole interesante