În premieră pentru Moldova, zbori cu Fly One la Birmingham, cu 70 de euro!

Dacă vrei să respiri proaspătul aer britanic, să vizionezi statuiele de aur din Centenary Square, să admiri Royal Fountain, sau, simplu, să-ţi vizitezi rudele din Birmingham, Marea Britanie, Fly One stă la dispoziţia ta.

separator

birmingham_banner_flyone_noiembrie

Din vară, Fly One va opera cursa directă Chișinău-Valencia!

Astfel, începând cu 6 iunie până în 28 octombie 2017, compania aeriană Fly One anunță ruta nouă spre Birmingham, preţul biletelor începând cu 70 de euro într-o direcţie.

Recent, Fly One a surprins audiența prin lansarea rutei directe Chișinău-Valencia, iar astăzi, Fly One anunță despre inaugurarea destinației Chișinău-Birmingham. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Această destinație este a 12-ea la număr în portofoliul companiei și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. Amintim că Fly One a fost lansată recent pe piață și este singura companie autohtonă cu capital privat.

Biletele avia Chișinău-Birmingham  pot fi procurate pe site-ul companiei, http://www.flyone.aero, sau la oficiile proprii de vânzări Fly One, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.

Partenerii noștri
Author Fly One
Adresa: bd. Dacia, 80/3
Tel.: 373 22 100003
Facebook: https://www.facebook.com/FlyOne.md/?fref=ts
O familie cu 3 copii are nevoie urgentă de ajutor după ce casa în care locuia le-a ars în totalitate!
Articolul anterior
Pește cu legume la cuptor
Articolul următor
Alte articole interesante