Prezentatoarele tv și mamele lor!

Sunt frumoase,

separator
telegenice, apar în fața reflectarelor cu machiajul și coafura asortate perfect, iar noi, cei din fața televizorului, nu putem decât să le admirăm. Și cum surcelele nu sar departe de trunchi, am fost curioase să vedem cum arată mamele prezentatoarelor de la noi.

Cristina Gheiceanu

Pe mama Cristinei o cheamă Galina Gheiceanu, are 50 de ani și este de meserie  contabil.

“Lumea zice că la exterior semănăm foarte mult, dar de multe ori mă surprind că și anumite gesturi le fac deja la fel, ceea ce nu poate decât să mă bucure pentru că mama e feminitatea întruchipată.”

gheiceanu

Marcela Dedin

Pe mama o cheamă Maria și are 69 de ani.Prezentatoarea tv are o relație foarte strânsă cu ea.

Eu sunt copil făcut aproape de bătrânețe, m-a născut când avea 37 de ani. O iubesc enorm și sper s-o țină Dumnezeu sănătoasă încă mulți, mulți ani”

 

Veronica Ghimp

Pe mama Veronicăi Ghimp o cheamă Rita, are 47 de ani, a făcut studiile în agricultură, însă  nu a lucrat în acest domeniu. A fost și educatoare, și contabil, și director al unei firme. Prezentatoarea tv are trăsături comune și cu mama, dar și cu tatăl ei.

Elena Băncilă

Natalia Băncilă arată la fel de bine ca și fiica, iar din această cauză toți le spun că sunt surori. Are 51 de ani, dar înfățișarea nu-i trădează vârsta din buletin. Este economist de profesie și mai are o fiică.

Dorina Gherganov

Pe mama Dorinei Gherganov o cheamă Maria și are 54 de ani. Prezentatoarea tv a moștenit de la ea cele mai frumoase trăsături.

Doina Popa

Mama Doinei Popa este Luminița Popa. Aceasta lucrează la același post de televiziune ca și fiica sa. Este producător la show-ul matinal ”Prima Oră”

Lilu

Mamei lui Lilu îi zice Iulia pentru că e născută în luna iulie. Și chiar dacă a trecut de 40 de ani, are pielea fină și o siluetă frumoasă.

„Nu  a făcut colegii și facultăți, a învățat doar 11 clase, probabil simțea… rolul ei pe lumea asta este să aducă pe lume copii, și să le ofere tot ce are mai bun și să crească OAMENI – cea mai responsabilă carieră în lume”, scrie Lilu pe blogul personal despre mama ei.

Olga Fedosenko

Pe mama Olgăi o cheamă Valentina și are 59 de ani. Aceasta s-a dedicat jurnalismului ca și fiica ei. Acum, este şef al direcţiei comunicare a CNAS, iar în tinerețe a fost profesoară.

“Mama a lucrat învăţătoare la clasele primare şi chiar a fost prima mea învăţătoare. Ea este cel mai apropiat om pe lume! Este bună, cu un acut simţ al dreptăţii, dar şi tare muncitoare. Mama îmi este cea mai bună prietenă şi cea mai mare admiratoare. Vreau să-i spun scumpei mele mame mulţumesc pentru efortul depus în formarea mea, pentru faptul că crede în mine, pentru dragostea necondiţionată în cele mai complicate situaţii, pentru răbdare şi înţelegere.”

Stela Mikșanski

Valentina Mikșanski, mama Stelei, are 65 de ani, a terminat Facultatea Pegagogică de Educație Fizică și Sport de la Kiev și a lucrat ca pedagog sportiv. S-a pensionat, este bunică și are grijă de nepoței. Din adolescență, Stela și-a dat seama cât de mult seamănă cu mama ei.

Stela Popa

Prezentatoarea tv a declarat într-o emisiune că mama îi face concurență în familie deoarece este mereu îngrijită. Nu a cântărit  niciodată mai mult de 57 kilograme. Stela Popa și mama ei seamănă ca două picături de apă.

Cum faci faţă asteniei de primăvară
Articolul anterior
Galina Pălitu: Femeia care le gătește președinților
Articolul următor
Alte articole interesante