Primele poze de la nunta Cristinei Gheiceanu!

Cristina Gheiceanu și alesul inimii ei, Ovidiu Mendizov, și-au unit destinele pe 30 mai. Cei doi au jucat nunta pe o plajă din Italia. La mai bine de o lună de la marele eveniment, fosta prezentatoare Tv a dezvăluit mai multe detalii despre marea sărbătoare.

separator
CO-39

Într-o postare pe blogul ei, Cristina Gheiceanu a povestit unde a început povestea de dragoste cu iubitul ei, fotbalistul Ovidiu Mendizov, de ce a ales să joace nunta în Italia, cum și-a ales rochia de mireasă, cine a realizat machiajul și coafura miresei, dar și multe alte detalii picante din povestea de cuplu a celor doi îndrăgostiți.

,,Un român și o moldoveancă. S-au intalnit in Moldova, s-au logodit in Cehia (Praga), s-au casatorit in Italia si locuiesc in Elvetia.  Suna a inceput de poveste si poate asa si este. E povestea noastra de dragoste, care nu tine cont de hotare. O luam cu noi ORIUNDE mergem si poate de aceea, ORIUNDE ne-am afla, ne simtim bine, pentru ca e acolo intre noi, mai puternica ca niciodata”, scrie frumoasa bloggeriță, care și-a surprins admiratoarele cu postarea ei.

Nu o sa va insir romane, pentru ca stiu, ca deja va uitati la poze.)) O sa va zic in 13 puncte cateva detalii, despre nunta noastra de vis.

  1. De ce Sardinia? Ne doream demult sa vizitam aceasta insulita, cu ape cristaline si am decis tot aici sa facem nunta. In asa fel, am reusit sa le organizam o mini vacanta si invitatilor.
  2. Am avut doar 20 de invitati. Cum i-am selectat? Simplu. Cei care ne-au fost aproape, chiar fiind departe. Din start, am vrut ambii o nunta mica!
  3. A fost cea mai vesela nunta, la care am fost vreodata. Nu stiu, cand am mai dansat atat de mult. Bine, si desigur, cea mai frumoasa.))
  4. Mi-am cumparat niste pantofi superbi, dar toata nunta am fost desculta. Haha asa am putut dansa mai bine.)))
  5. Rochia am cumparat-o in primul magazin, in care am intrat, in 5 minute.)))  Costumul lui Ovidiu l-am ales mai greu, mult mai greu.)))
  6. Cel mai emotionant moment? Pe plaja, cand tatal meu m-a dus la brat, spre Ovidiu. Pe fundal emotiile ne erau mangaiate de sunete de vioara, iar ochii mamei ma scaldau cu o iubire nemarginita.
  7. Cand a fost intrebat daca vrea sa ma ia de sotie, hehe Ovidiu a raspuns DA in toate limbile, pe care le cunoaste.)))
  8. Toata nunta a fost organizata online, iar la hotel am ajuns doar cu o zi inainte.)))
  9. Cele mai mari emotii le-a avut Ovidiu la primul dans. Hehe sa va spun un mic secret: El vroia sa fie un dans simplu, eu vroiam sa fie mai cu floricele.))) Am dezbatut mult la acest subiect, eu am castigat, iar acum, pentru ca dansul i-a iesit perfect, arata la toti filmuletul si sa vedeti ce fata mandra are.)))))
  10. Buchetul miresei a fost prins de cea mai buna prietena a mea – Daniela. Hihi chiar nu am facut intentionat.))) Eu ii spun Danuta si pentru acest omulet, o sa ii fiu recunoscatoare lui Dumnezeu toata viata mea. Ea este geniala!
  11. Tare ne tremurau genunchii in ziua nuntii.)))
  12. Machiajul si coafura le-am facut eu singura.
  13. La sfarisitul nuntii Ovidiu m-a intrebat: “A fost asa cum ai visat?”, iar eu i-am raspuns cu cel mai sincer “DA”!

Mai jos, poți vedea mai multe poze de la nunta bloggeriței, care descriu perfect povestea evenimentului.CO-150

CO-158CO-227

CO-305 CO-317 CO-415 CO-504 Cristina-Gheiceanu-marriage

Cristina-Gheiceanu-mireasa-SardiniaCristina-Gheiceanu-blogger-wedding
Cristina-Gheiceanu-nunta Cristina-si-Ovidiu-nunta Nunta-Cristina-Gheiceanu- CO-287 Cristina-Gheiceanu-si-Ovidiu-Mendizov-nunta
Cristina-Gheiceanu-mireasaIvidiu-Mendizov-nunta

 

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Un moldovean care s-a întors de peste hotare a găsit pe terenul său două hectare de cânepa
Articolul anterior
Ce trebuie să mănânci, atunci când te doare stomacul
Articolul următor