Profită acum de ultimele 10 zile de promoție StarNet!

La StarNet se intră pe ultima sută de metri cu cea mai fierbinte promoție a iernii: ”Sărbătorește Full HD”. În stoc au mai rămas câteva televizoare și tablete moderne, iar cei care nu au reușit în valul sărbătorilor să se înnoiască cu echipamente performate, o pot face acum procurând un abonament de la StarNet până la 31 ianuarie!

separator

La începutul lunii decembrie, StarNet a lansat 2 abonamente speciale de Crăciun care oferă posibilitatea de a achita în rate foarte avantajoase un televizor Samsung LED cu diagonala 32” sau o tabletă Galaxy  performantă.

Pentru o plată lunară de 399 lei la abonamentul StarBox de la Moșu, clienții primesc cele mai bune servicii de Internet cu viteza de 100 Mbps, 100 minute naționale incluse, echipament gratuit TV și Wi-Fi, 143 de canale TV + 22 canale HD care vor putea fi privite la un televizor nou marca Samsung, un TV LED 32” cu imagini și opțiuni de vis! Cele peste 160 de canale puse la dispoziție de către StarNet și TV Box vor putea fi urmărite într-o calitate excepțională. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginilor, funcţia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeşte calitatea tuturor imaginilor şi relevă detalii ascunse, iar echipamentul MagicTV Box oferit de StarNet aduce interactivitate și divertisment fără limite.

De asemenea, StarNet oferă o superbă tabletă Galaxy Tab 3 Wi-Fi 7″ fiecărui client care alege abonamentul StarBox de Sărbătoare. Abonamentul promoțional include Internet de 100 Mbps și un echipament Wi-Fi gratuit. Tableta oferită cadou te va uimi cu o portabilitate excelentă, o capacitate extraordinară de utilizare, foarte confortabilă pentru mână și excelentă pentru cei care vor să comunice simplu și amuzant cu cei dragi.

Oferta promoțională se extinde și asupra celorlalte abonamente StarBox din portofoliul StarNet, care aduc clienților în dar 3 luni de servicii gratuite. Clienții existenți ai companiei pot alege unul din abonamentele cu cadouri, fiind necesară resemnarea contractului de servicii. Toate aceste bucurii se întâmplă până la 31 ianuarie!

Pentru ofertare puteți contacta oficiile StarNet sau apela la numărul: (022) 84.55.55

Ce accesorii purtăm la primăvară!
Articolul anterior
“Ar putea lansa un album”. Anatol Melnic cântă piese indiene!
Articolul următor
Alte articole interesante