Proiectul StarART anunță un nou vernisaj

Proiectul social StarART, lansat de StarNet pe 24 decembrie 2014, a inaugurat în ajun de Paște o nouă expoziție de pictură în Centrele de Vânzări StarNet din Chișinău. În cadrul unei colaborări de succes cu una din cele mai apreciate instituții cu profil artistic din țară, Școala de Arte Plastice pentru Copii “Alexei Șciusev” din Chișinău, s-au pus bazele unei expoziții de picturi realizate de tinerii artiști ce studiază la această instituție.

separator

 
??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Vernisajul de pictură face parte din programul social StarART ce se adresează tuturor copiilor cu talente deosebite, aceștia având posibilitatea de a-și expune lucrările pentru publicul larg și participa la expozițiile periodice desfășurate cu susținerea StarNet.Lucrările elevilor de la “Alexei Șciusev” prezentate la expozițiile din Centrele de Vânzări StarNet, sunt realizate în compoziția decorativă, abstractă și realistă.

”Inaugurăm o expoziţie ce a fost posibilă atât prin munca şi măiestria unui grup de 16 elevitalentați din școala noastră, dar și prin susținerea și încurajarea de care am avut parte de la compania StarNet. Cu dragoste şi dorinţa de a-şi demonstra priceperea în ale picturii, copiii au realizat cele mai frumoase lucrări și îi așteaptă pe vizitatori ca să le admire”, spune Olimpiada Arbuz-Spatari, director – adjunct la Şcoala de Arte Plastice pentru Copii „A.Şciusev”.

”Ne dorim ca acest proiect să ajute la stimularea creativității copiilor care pictează, modelează, desenează, gravează, sunt dedicați universului fascinant al artelor. Planificăm să avem cât mai multe evenimente dedicate copiilor  talentați și  săaducem un aport real în susținerea și promovarea lor”, declară Aurelia Salicov, director ”StarNet Soluții”.

StarART

Anterior, au fost desfășurate 3 evenimente marca StarART: expoziţia de picturi ale elevilor de la Liceul ”Mihai Grecu” din Chişinău din 24 decembrie, lansarea calendarului pentru 2015 cu picturile elevilor și  masterclass-ul ”Arta baticului” cu participarea invitaților speciali din Ucraina pentru elevii Liceului ”Mihai Grecu”.

???????????????????????????????

Gabriela Damir, prima vacanță în trei alături de micuțul Avraam. Vezi ce destinație a ales bloggerița

Gabriela Damir, Roman Burlaca și micuțul Avraam au plecat în prima lor vacanță în trei. Cuplul vizitează Italia, țara în care este stabilită mama bloggeriței și cei doi frați mai mici ai săi.

Cei trei se află la Roma. Vloggerița a publiat câteva imagini dintr-o locație de vis pe pagina sa de Instagram.

Gabriela este cucerită de frumusețea împrejurimilor, dar și de revederea cu membrii familiei și prietenele sale din Italia.

mamaplus
mamaplus

A rupt tăcerea! Dan Bălan lansează un nou videoclip, filmat la Kiev

Dan Balan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală. După o pauză de aproape doi ani, artistul lansează un nou videoclip în rolul personajului său Crazy Loop. Clipul „Love Maria” a fost filmat la Kiev înainte de război.

Молдавский певец Дан Балан презентовал новый клип снятый в мирном Киеве.
Dan Balan lansează un clip filmat la Kiev

„Acest videoclip a fost filmat în Kievul pașnic, înainte de război… Astăzi, când este lansat, ne rugăm pentru copiii afectați de această tragedie”, transmite Dan Bălan.

Dan Balan este fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese apreciate de public, printre care și hitul internațional „Dragostea Din Tei”, care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: „Ce comică ești, lasă dieta!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra este cunoscută și pentru simțul umorului, așa că de curând a fost protagonista unui videoclip care a stârnit numeroase comentarii printre prietenii de pe rețelele sociale.

andra

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că este gurmandă, că adoră să încerce diferite preparate culinare, iar de curând a filmat un Reel inedit, în care apare în timp ce se îndreaptă spre frigider fredonând cea mai nouă piesă a ei. La un moment dat, însă, își amintește că nu are voie să se apropie de el. 

„Când ești în drum spre frigider și îți amintești că erai la dietă… ”, a scris ea în dreptul videoclipului care a stârnit reacții din partea fanilor.

„Tu zici că ești la dietă oricum. Ești frumoasă!”, „Lasă dieta, ești superbă!”, „Ce comică ești!”, „Ar trebui desființate”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

sursa

Tratează gastrita cu remedii naturiste!
Articolul anterior
Află care este meniul sănătos de Paşte de la Galina Ţomaş şi vezi de ce Maria Iliuţ nu consumă miel!
Articolul următor