Războiul dintre Nicu Țărnă și deputatul Maria Ciobanu continuă!

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, s-a trezit deranjată de una dintre emisiunile conduse de   Nicu Țărnă. Aceasta îi invocă prezentatorului și actorului că nu-i stă bine să promoveze în mase un proiect tv care pune în lumină proastă moldovenii.

Iată ce mesaj i-a lăsat dna Ciobanu lui Nicu Țărnă:

1779521_701605259883551_630382695_n”Duminică de duminică Nicu Țărnă, parcă încurajându-se pe sine, spune la finele acestei emisiuni de doi bănuți că este „cea mai tare.” Nu vreau să cred că talentatul actor nu înțelege că este un concept prost sub toate aspectele. La umila mea părere, o emisiune de acest gen trebuie să scoată din participanți ceea ce au ei mai valoros, mai bun, dar să nu pară niște nulități, persoane care au trecut doar ocazional prin școală. Răspunsurile celor așa-ziși 100 de moldoveni sunt, în cele mai dese cazuri, aiurite, certate cu logica, nu în zadar aseară un participant de etnie romă la întrebarea „ce îi lipsește moldoveanului” a răspuns nonșalant că îi lipsește … mintea. Culmea! Acest răspuns l-au dat și „moldovenii” din emisiunea de la Prime…
Eu știu că profesia de actor nu aduce bani mulți în casă, dar poți face și altceva care să-ți pună în valoare talentul.”

Nicu Țărnă vine cu replica: ”Ne pare rau, stimati deputati, dar astia sintem noi, cei care v-am votat si cei care am asteptat noi abordari, noi solutii, o viata noua… De cele mai dese ori ceea ce „101 de parlamentari au zis” in Plenul Parlamentului RM ne uimeste nu mai putin decit raspunsurile date de „moldovenii” emisiunii…”

Citește mai jos tot ce i-a răspuns  Nicu Țărnă deputatului Maria Ciobanu:

1615203_701605366550207_985055593_n”Mult stimata doamna deputat, Maria Ciobanu! 
Sunt flatat ca emisiunea „100 de moldoveni au zis” are fani si in randul parlamentarilor. Inseamna ca cei 100 de moldoveni nu au votat in zadar. Conceptul emisiunii vine din Marea Britanie si este foarte popular in multe state UE si SUA, dintr-un motiv destul de simplu: nu este o emisiune de eruditie, nu este emisiunea „celor alesi”, ci este emisiunea omului de rand, de la care se cere doar atit: sa-si inteleaga semenii.

Astia suntem, astia am fost si pe astia ii votam. Aceasta este concluzia evidenta atunci cind compari cele doua „show-uri televizate”.

P.S.: Va multumesc ca urmariti emisiunea!

P.P.S.: Daca ati vrea sa formati 2 echipe de deputati din tabere diferite si sa veniti la emisiunea mea, o sa-mi faca o deosebita placere, atit mie cit si tele-alegatorilor, sa aflam cine ne cunoaste mai bine, adica ce-i in mintea celor 100 de moldoveni. Succes in votarea legilor cit mai bune!

Obezitatea dăunează vieţii sexuale!
Articolul anterior
Fiica lui Connect-R îi va spune „naşu'” lui Pepe
Articolul următor
Alte articole interesante