Rețetele de zacuscă ale Natei Albot, pregătite în Quebec!

Toamna e sezonul conservelor, și basarebenii, oriunde s-ar afla, găsesc timp să pună la păstrare vreo câteva borcane cu gustoșenii.  Moldovenii din Quebec nu s-au închis fiecare în bucătăria lui.

separator
huy

Ca să muncească mai cu spor,  au desemnat o zi a conservelor. Având în față cartea de bucate a Natei Albot, ”Moldova din bucătăria mamei” , au pus la cale un atelier culinar în care s-a gătit renumita adjică, ghiveci și multe alte feluri de zacuscă, care, pe timp de iarnă, îți trezesc apetitul la orice masă festivă.

Kilograme de ceapă, vânătă, usturoi…și te simți în bucătăria mamei chiar și pe alt continent.

gtrrt htfytr
htytr6y
jtyuyu jyuyu jyyuyu mnkk, uyty
yutyu

Amuzant! Cum arătau sălile de sport în anii ’40!
Articolul anterior
A ieșit în stradă doar în ștrampi. Ce nu faci de dragul modei?
Articolul următor
Alte articole interesante