Revista NUNTA by AURA prezintă: Iurie Nistorică: „Nu poți fi auzit, dacă ești în afara ariei de acoperire!”

Odată cu logodna jucată și șampania savurată, încep marele și stresantele pregătiri de nuntă pentru proaspeții miri. Astfel, am hotărât să le venim în ajutor cu sfaturi numai bune de urmat la capitolul selecției celui, ce va modera și va ține pulsul pe parcursul întregii petreceri. Și, cum sfaturile de valoare le găsim  la cei mai experimentați moderatori, care se pot mândri cu un background impresionant în spate și cu o recunoaștere din partea clienților, am hotărât să-l descoasem de câteva recomandări pe Iurie Nistorică.

separator

foto 0761 (Copy)

Tonalitatea comunicării cu „Mediul ambiant”. – Este poate cea mai lizibilă caracteristică ce derivă direct din aura personalității fiecărui purtător de microfon. Aici însă trebuie ținut cont de faptul că individualitatea este o condiție obligatorie, a cărei rezonanță nu poate avea decât consecințe benefice.

P.S. Poți fi mulțumit când ești în rând cu lumea, dar fericit numai atunci când lumea-i în rând cu tine!


0297 (Copy)

Valoarea mesajului. – Cred de departe că este cel mai sensibil aspect a cărui vulnerabilitate te poate purta ușor dintr-o extremă în alta. Altfel spus, găsesc această nuanță ca fiind cel mai extenuant angajament al unui „vorbitor cu acte în regulă”, dar care face nota distinctivă între el și alții. Este (sau ar trebui să fie) rostul în viață al unui moderator care se respectă pe el, dar mai ales pe ceilalți.

P.S. Eu chiar nu cred în baloanele de săpun decât dacă ele sunt de săpun!

0412 (Copy)

Capacitatea de a se autoidentifica adecvat într-o ecuație cu mai multe necunoscute (și la fel de mulți necunoscuți). Mă duce gândul aici, la celebra sintagmă care deși nu-mi aparține, sună foarte bine: omul potrivit la locul potrivit. Or, maliabilitatea este absolut  indispensabilă în condițiile în care, de multe ori asupra teoriei postulatului unui eveniment reușit planează două păreri, a soacrei mari și cea greșită.

P.S. Nu poți fi auzit, dacă ești în afara ariei de acoperire!

DSC02597 (Copy)

Elon Musk, de partea Kievului. Ucrainenii au comandat un nou lot de terminale Starlink

Guvernul ucrainean a lăudat compania americană SpaceX, deţinută de miliardarul Elon Musk, pentru că i-a ajutat pe ucraineni să utilizeze terminalele mobile prin satelit Starlink. Ministrul ucrainean al transformării digitale, Mykhailo Fedorov, a declarat într-un interviu acordat Interfax că ministerul a adus peste 22.000 de terminale Starlink în Ucraina cu ajutorul donatorilor internaţionali şi al SpaceX.

Elon Musk revela detalhes técnicos da 2ª geração de satélites Starlink

„Suntem în comunicare directă atât cu SpaceX, cât şi cu Elon Musk. Am avut anumite probleme în teritoriile ocupate temporar şi în zonele de luptă, dar acest lucru face parte din trecut”, a spus ministrul ucrainean. Musk a avut dezacorduri publice cu guvernul ucrainean cu privire la cine ar trebui să finanţeze costul furnizării şi utilizării terminalelor Starlink, precum şi cu privire la ideile sale de negociere a unui sfârşit al războiului.

În octombrie, CNN a relatat în exclusivitate că SpaceX a cerut ajutorul Departamentului american al Apărării pentru a plăti serviciul, afirmând că „operaţiunea a costat SpaceX 80 de milioane de dolari şi va depăşi 100 de milioane de dolari până la sfârşitul anului”.

SpaceX a avertizat Pentagonul că ar putea înceta să finanţeze serviciul din Ucraina dacă armata americană nu va contribui cu zeci de milioane de dolari pe lună. Însă, ulterior, Musk s-a răzgândit.„La naiba cu asta … chiar dacă Starlink încă pierde bani & alte companii primesc miliarde de dolari de la contribuabili, vom continua să finanţăm gratuit guvernul Ucrainei”, a scris Musk pe Twitter.

Fedorov a indicat că relaţia cu miliardarul american este acum mult mai bună.

„Dacă există o problemă de conectivitate în prima linie, SpaceX ne ajută să o rezolvăm foarte repede pentru ca Starlink să funcţioneze. Au existat unele discuţii publice în ceea ce priveşte problemele financiare, dar Musk a asigurat atât în public, cât şi în privat, că Starlink va continua să funcţioneze indiferent de problemele financiare care vor apărea. Discutăm acum despre achiziţionarea unui alt transport mare de mii de Starlinks pentru Ucraina. Primesc un feedback foarte rapid. Văd că vor să ne ajute şi că ne ajută”, a adăugat ministrul ucrainean.

sursa

Cel mai bătrân animal din lume are 190 de ani. Țestoasa Jonathan își sărbătorește aniversarea cu o petrecere de 3 zile

Jonathan, o țestoasă uriașă dăruită insulei Sfânta Elena în 1882, este cel mai bătrân animal terestru. A intrat și în Cartea Recordurilor cu acest titlu. În acest weekend, Johathan, devenit o celebritate locală, își sărbătorește aniversarea cu o petrecere de trei zile, relatează The Guardian.

Jonathan, o țestoasă uriașă dăruită insulei Sfânta Elena în 1882, este cel mai bătrân animal terestru.

Aflat pe Sfânta Elena din 1882, când a fost făcut cadou guvernatorului micii insule din Atlanticul de Sud, Johathan a devenit faimos după ce a fost desemnat de Guinness World Records drept cel mai bătrân animal terestru viu cunoscut și cel mai bătrân chelonian – care cuprinde diverse specii de broaște țestoase – din lume.
El s-a aflat și în centrul unei intrigi romantice. După o perioadă de iritabilitate, lui Jonathan i s-a adus în 1991 o parteneră cu care a dezvoltat o relație intimă. Dar după 26 de ani mai târziu s-a descoperit că partenera sa, Frederica, era de fapt mascul..
Jonathan este, de asemenea, o celebritate locală. Imaginea sa a fost gravată pe o monedă locală de 5 pence.

Deși are numeroase probleme de sănătate, Jonathan participă la festivitățile de ziua lui.

Petrecerea de trei zile care adună locuitorii din întreaga insulă a început vineri la casa guvernatorului, unde țestoasa a primit un tort. Cei care participă la petrecere vor primi un certificat special, vor putea cumpăra timbre legate de Jonathan și vor vedea câștigătorii unui concurs de artă lansat pentru a sărbători faimoasa țestoasă.

Destin tragic pentru o moldoveancă de 28 de ani stabilită în Italia

O tânără moldoveancă de 28 de ani a murit pe 30 noiembrie în urma unui anevrism cerebral. Anastasia locuia în Fivizzano, Toscana, încă din copilărie.

Destin tragic pentru o tânără moldoveancă stabilită în Italia

Moartea sa fulgerătoare a lăsat în urmă o familie îndurerată. Cei care o cunoșteau au numai cuvinte de laudă la adresa Anastasiei, transmite protv.ro

„O viață întreruptă mult prea devreme, care ne lasă pe toți plini de disperare și cu un mare sentiment de gol lăuntric”, au relatat reprezentanții Primăriei Fivizzano pe Facebook, conform Rotalianul.

Anastasia făcea parte dintr-un grup de oameni care organizează reconstituirea evenimentelor de epocă.

Tânăra fusese internată de urgență cu câteva zile înainte de deces, cu o ischemie cerebrală. Ea a murit la Spitalul din Livorno.

O fetiță de un an și 7 luni din Chișinău cucerește internauții cu ținutele sale!
Articolul anterior
Augustina Șiman: “ Nu îi povesti iubitei tale despre fostele relații”
Articolul următor