Revista NUNTA by AURA prezintă: Iurie Nistorică: „Nu poți fi auzit, dacă ești în afara ariei de acoperire!”

Odată cu logodna jucată și șampania savurată, încep marele și stresantele pregătiri de nuntă pentru proaspeții miri. Astfel, am hotărât să le venim în ajutor cu sfaturi numai bune de urmat la capitolul selecției celui, ce va modera și va ține pulsul pe parcursul întregii petreceri. Și, cum sfaturile de valoare le găsim  la cei mai experimentați moderatori, care se pot mândri cu un background impresionant în spate și cu o recunoaștere din partea clienților, am hotărât să-l descoasem de câteva recomandări pe Iurie Nistorică.

separator

foto 0761 (Copy)

Tonalitatea comunicării cu „Mediul ambiant”. – Este poate cea mai lizibilă caracteristică ce derivă direct din aura personalității fiecărui purtător de microfon. Aici însă trebuie ținut cont de faptul că individualitatea este o condiție obligatorie, a cărei rezonanță nu poate avea decât consecințe benefice.

P.S. Poți fi mulțumit când ești în rând cu lumea, dar fericit numai atunci când lumea-i în rând cu tine!


0297 (Copy)

Valoarea mesajului. – Cred de departe că este cel mai sensibil aspect a cărui vulnerabilitate te poate purta ușor dintr-o extremă în alta. Altfel spus, găsesc această nuanță ca fiind cel mai extenuant angajament al unui „vorbitor cu acte în regulă”, dar care face nota distinctivă între el și alții. Este (sau ar trebui să fie) rostul în viață al unui moderator care se respectă pe el, dar mai ales pe ceilalți.

P.S. Eu chiar nu cred în baloanele de săpun decât dacă ele sunt de săpun!

0412 (Copy)

Capacitatea de a se autoidentifica adecvat într-o ecuație cu mai multe necunoscute (și la fel de mulți necunoscuți). Mă duce gândul aici, la celebra sintagmă care deși nu-mi aparține, sună foarte bine: omul potrivit la locul potrivit. Or, maliabilitatea este absolut  indispensabilă în condițiile în care, de multe ori asupra teoriei postulatului unui eveniment reușit planează două păreri, a soacrei mari și cea greșită.

P.S. Nu poți fi auzit, dacă ești în afara ariei de acoperire!

DSC02597 (Copy)

O fetiță de un an și 7 luni din Chișinău cucerește internauții cu ținutele sale!
Articolul anterior
Augustina Șiman: “ Nu îi povesti iubitei tale despre fostele relații”
Articolul următor
Alte articole interesante