Roman Burlaca își vinde mașina!

Regizorul a decis să-și dea mașina pe mâini bune. Acesta a postat un anunț în care a scris toate detaliile și prețul bijuteriii pe patru roți.

separator

13567526_1207419539310011_8682128996544888948_n

Zece milioane de oameni au fost ochi și urechi la videoclipul ce l-a realizat

„Iubesc masina asta enorm, dar a venit timpul s-o dau in miini bune. Daca e cineva interesat, detalii in privat.”, a scris Roman Burlaca pe pagina sa de facebook.

Regizorul își vinde mașina Honda Accord cu 8.500 de euro. Aceasta are culoarea neagră, mată.

29d859f620363093953e65b8112aa3d70686be1970a8488a3c254c79dea27a06

Amintim că Roman Burlaca este un regizor basarabean, care în doar doi ani a devenit unul dintre cei mai cotați regizori de videoclipuri din România și cel mai cotat din Republica Moldova, având în portofoliu peste 40 de videoclipuri, dar și spoturi publicitare pentru câteva agenții de publicitate de la Chișinău.

14199383_1259072624144702_1682434991582401468_n

Maia Sandu, la școala din satul natal. S-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, profesori și consăteni

S-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, profesori și consăteni. Sâmbătă, președintele R. Moldova, Maia Sandu, a revenit la școala din satul natal – Risipeni.

Sandu, înconjurată de foști colegi și profesori: Am fost copil obișnuit

Evenimentul a purtat o dublă conotație – cei 105 ani de la fondarea gimnaziului din localitate, dar și 95 de ani de la nașterea academicianului Diomid Gherman, în cinstea căruia a și fost numită instituția de învățământ, transmite nordnews.ro.

„M-am bucurat să-mi revăd unii profesori, unii consăteni, chiar și unii colegi de clasă.  Au fost multe emoții pozitive legate de profesorii dragi, legate de colegii pe care i-am avut. Am avut momente frumoase, unele dificile, dar a fost interesant, asta este cel mai important.  Am fost un copil obișnuit, mă rog, profesorilor le place să își laude discipolii”, a declarat Maia Sandu, președintele R. Moldova.

Prima învățătoare a șefei statului povestește că Maia Sandu a fost o elevă foarte sârguincioasă care nu venea la școală cu tema pentru acasă nepregătită.

„Prima era Maia. O fetiță micuță, frumușică, ascultătoare, înțeleaptă, dar și foarte conștiincioasă. Ea nu putea să vină o zi fără să nu fie pregătită. Nu a fost așa ceva niciodată. Emilia Ivanovna, mama ei, spunea să dăm mai puține teme pentru acasă, că Maia nu mai reușește, Maia aproape că nu dormea. A fost o fetiță care a iubit cartea”, a povestit Tamara Sîrbu, prima învățătoare a Maiei Sandu.

Adrian Mosorete a fost colegul Maiei Sandu timp de șase ani. Bărbatul este mândru că președinta țării a reușit să păstreze acele valori de care are nevoie un adevărat lider.

„Cum spuneau băieții: Maia Sandu e rea, nu dă de copiat. Ea de atunci spunea: fiecare după merit. Meritocrație. Iar astăzi implementează aceleași valori pe care le avea în copilărie, clasa a VI-a, a VII-a. Mă gândeam că va ajunge cineva. Mă gândeam că va ajunge președintele Americii. Nu știu de ce. S-a întâlnit cu Josep Borell, s-a întâlnit cu Von Der Leyen, s-a întâlnit cu Biden. Am dat mâna și eu cu ea. Sunt mândru de asta”, a povestit Adrian Mosorete, colegul de clasă al Maiei Sandu.

Șefa statului nu a ezitat să vorbească despre parcursul european al R. Moldova și cât timp poate dura acest proces.

„Eu cred că noi avem un proiect important care să ne ducă la bunăstare și care să ne consolideze pacea și liniștea în societate. Acest proiect este integrarea europeană. Eu cred cu tărie că acest proiect poate fi realizat în viitorul apropiat, nu peste câteva decenii. Reușita acestui proiect depinde de noi toți”, a reiterat șefa statului.

Printre absolvenții gimnaziului din Risipeni se numără și criticul și istoricul literar român, Nicolae Rusu, care nu a pierdut ocazia de a se revedea cu colegii și profesorii.

„Eu am absolvit în ’66. Au trecut atâția ani. Aici sunt rădăcinile noastre, iar omul este ca și pomul. Dacă nu are rădăcini, se usucă. Noi trebuie să ne ținem de rădăcinile noastre și atunci vom persevera, vom ajunge acolo unde ne-am propus”, a spus Nicolae Rusu, critic, cercetător și istoric literar român.

În prezent, Gimnaziul „Diomid Gherman” din Risipeni este frecventat de aproape 200 de elevi. Reportajul video poate fi urmărit aici.

Video! Doi tineri din Moldova au făcut senzație la ,,Românii au Talent”

În cel de al 13-lea sezon al show-ului de divertisment, pe scena de la „Românii au talent”, violoncelistul Radu Croitoru și compozitorul Tadeus Elias au reușit să ofere o prestație de Oscar și „i-au transpus pe jurați într-o altă lume”.

Doi tineri din Moldova au făcut senzație la Românii au Talent

Ambii sunt originari din Moldova, transmite diez.md.

Muzica care a răsunat pe scena din România a fost scrisă de Elias Tadeus și Constantin Postolachi, producția a fost realizată, la fel, de Elias Tadeus, iar la violoncel a cântat Radu Croitoru.

Mai jos puteți asculta prestația tinerilor.

150 de actori ai Teatrului de Operă și Balet din Harkov vin la Chișinău

În perioada 26 – 30 aprilie, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va găzdui 150 de actori ai Teatrului Național de Operă și Balet „Lâsenko” din Harkov, Ucraina, care vor susține șapte reprezentații pe scena de la Chișinău.

150 de actori ai Teatrului de Operă și Balet din Harkov vin la Chișinău

Potrivit Ministerului Culturii, această inițiativă culturală face parte din cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Anului Culturii Ucrainene în Republica Moldova și reprezintă un moment oportun pentru a evidenția diversitatea culturală și talentul artistic al ambelor țări, transmite diez.md.

Fondurile adunate din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru a sprijini artiștii din Ucraina, refugiați în Slovacia din cauza războiului, care participă la acest eveniment cultural.

Mai multe detalii cu privire la spectacole și bilete găsiți aici.

Pe 29 decembrie 2022, în cadrul unei întrevederi online dintre ministrul culturii și politicii informaționale al Ucrainei, Oleksandr Tkacenko și ministrul culturii din Republica Moldova, Sergiu Prodan, a fost luată decizia ca anul 2023 să fie declarat Anul Culturii Ucrainene în Moldova.

Zece lucruri amuzante pe care le-au spus copiii!
Articolul anterior
Preselecția “Un Nou Început cu Unica”! Vezi cine va avea parte de o nouă schimbare de look
Articolul următor