Românii justifică cele 8 puncte oferite Moldovei la Eurovision. Ce spune Mihai Trăistariu!

După ce juriul din România a oferit 8 puncte băieților de la SunStroke Project la Eurovision, mai mulți moldoveni s-au arătat deranjați de acest punctaj. Printre cei nemulțumiți se numărau și colegii de breaslă a reprezentanților Moldovei la Eurovision.

separator
m-76-696x464

În cadrul unei emisiuni dedicată acestui concurs muzical, Mihai Trăistariu a explicat cine și cum a votat. Acesta susține că le-a oferit punctaj maxim băieților de la SunStroke Project, doar că ceilalți jurați nu au făcut același lucru.

“Ca membru al juriului, eu am fost singurul care am pus problema Moldovei, vreau să punctez foarte clar că TVR-ul nu ne-a influențat în niciun fel și nici nu și-au permis, ba chiar a existat un avocat lângă noi. Nu există la modul discuției ca noi să-i dăm Moldovei sau Moldova- nouă.

E cea mai bună performanță a lor. Chiar mergeau în 12 lejer, fără să le fie rușine. Eu am fost singurul din jurați care chiar a dat 12 Moldovei, alții au dat locul 2,3,5”, a declarat Mihai Traistariu.


Ilinca, reprezentanta României la Eurovision, susține că este în relații foarte bune cu artiștii de la noi.

„Ne-a plăcut foarte mult atitudinea lor, foarte fair play, pentru că până la urmă eram în concurență și totuși s-au purtat foarte frumos și au venit să ne ureze succes, ne-au pupat, au făcut poze cu noi, am făcut video-uri de susținere reciprocă. Am fost ca frații”, a menționat Ilinca, reprezentanta României la Eurovision.

Tatiana Spînu își lansează cu fast romanul ”Parfumul scrisorii tale”
Articolul anterior
Doliu în lumea muzicii din România!
Articolul următor