“Ce fericire că Rusia l-a salvat pe Budulai”. Rușii se laudă că au grijă de oamenii de artă din Moldova.

În emisiunea lui

separator
Andrei Malahov  marele  actor Mihai Volontir, în premieră, și-a deschis ușile casei pentru presă. Unii invitați, folosindu-se de spațiul de emisie,au comentat modul în care sunt tratați actorii  moldoveni de către autoritățile de la noi, menționând, în același timp, că datorită  ajutorului financiar al Rusiei, cică, supraviețuiesc oamenii de artă din Moldova.  

ddddd

 “Ce fericire că Rusia l-a salvat pe Budulai. Dacă nu ar fi venit ajutor din partea celor de aici, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu el”, comentează  prezentatorul rus Andrei Karaulov.

Invitații au mai atins și situația altor doi mari artiști, Maria Bieșu și Eugen Doga.

“Atunci când cea mai bună Cio Cio San a fost adusă în Rusia, am rămas uimit. Interpreta avea o tumoare de aproape un kg pe creier. Niciodată nu m-aș fi gândit că poate exista o tumoare așa de mare. Iar ce m-a șocat cel mai mult  a fost faptul că un așa artist nu avea bani deloc. Nici pentru un telefon măcar, asistenții mei i-au cumpărat unul”, a mai adăugat prezentatorul.

Reamintim că în 2011 Mihai Volontir a primit în dar o mașină din partea unei companii din R. Moldova, care însă a fost nevoit s-o vândă deoarece avea nevoie de bani pentru tratament.

În 2012 celebrul „Budulai” a primit din partea Consiliului Municipal Bălţi un ajutor financiar de 30.000 de lei pentru tratament. În același an, guvernul i-a oferit 10 mii de lei, în cadrul unei ceremonii, în care au mai primit bani 75 de artiști, scriitori și actori.

Revenim cu replicile reprezentanților Ministerului Culturii din RM și a unor lideri de opinie, în scurt timp.

Connect-R şi-a angajat bonă din Republica Moldova!
Articolul anterior
Nu mai fac un cuplu din cauza părinților!
Articolul următor
Alte articole interesante