S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

După ce Yan și Tyana au scos pe piață încă un videoclip controversat, toți erau curioși cine este băiatul care s-a filmat în scenele pline de perversiuni.

separator

http://www.youtube.com/watch?v=p3mTxOarS1M

Vlad Țuțuianu are 18 ani, 1.70 m înălțime și cântărește 60 de kilograme. A absolvit o școală de modelling și visează să devină cunoscut în întreaga lume.

S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

În cadrul unui reportaj realizat de echipa de la ”Istorii Urbane”, tânărul a povestit că i s-a dat ușor  modelling-ul,  pentru că face față criteriilor unui model. Vlad crede că are cu ce se lăuda. Îi lipsește doar mușchiulețul.

“Nu consum carne, dar multe fructe legume. Băieții trebuie să aibă figură luxoasă…mușchi. Nu e neapărat, dar ar fi bine. Acum îmblu și la sala de sport ca să mă îngraș puțin.”

Vlad susține că bărbații sunt mai întrebați decât fetele și că visează să ajungă pe cele mai cunoscute podiumuri ale lumii.

„Mi-a spus profesoara: încearcă mai întâi cu România și apoi pleacă la Italia, prin alte țări.”

Fotomodelul merge la salon de 3 ori pe lună pentru a-și aranja podoaba capilară.

„La mine foarte repede crește părul și de 3 ori pe lună plec la salon. La mine coafura era cu ciolcă, dar am vrut să mi-o schimb.La salon îmi fac părul, fața, mască. Mă strădui foarte mult să-mi fac machiajul, nu ies nici până la market fără machiaj și coafura făcută”, a declarat Vlad pentru Istorii Urbane.
https://www.youtube.com/watch?v=Di6-wlPTW-w

 Sursa: Istorii Urbane

Maria Sharapova cu iubitul la mare! Vezi cine este fericitul!
Articolul anterior
Alege produsele cosmetice pentru copii fără substanțe toxice
Articolul următor
Alte articole interesante