S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

După ce Yan și Tyana au scos pe piață încă un videoclip controversat, toți erau curioși cine este băiatul care s-a filmat în scenele pline de perversiuni.

separator

http://www.youtube.com/watch?v=p3mTxOarS1M

Vlad Țuțuianu are 18 ani, 1.70 m înălțime și cântărește 60 de kilograme. A absolvit o școală de modelling și visează să devină cunoscut în întreaga lume.

S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

În cadrul unui reportaj realizat de echipa de la ”Istorii Urbane”, tânărul a povestit că i s-a dat ușor  modelling-ul,  pentru că face față criteriilor unui model. Vlad crede că are cu ce se lăuda. Îi lipsește doar mușchiulețul.

“Nu consum carne, dar multe fructe legume. Băieții trebuie să aibă figură luxoasă…mușchi. Nu e neapărat, dar ar fi bine. Acum îmblu și la sala de sport ca să mă îngraș puțin.”

Vlad susține că bărbații sunt mai întrebați decât fetele și că visează să ajungă pe cele mai cunoscute podiumuri ale lumii.

„Mi-a spus profesoara: încearcă mai întâi cu România și apoi pleacă la Italia, prin alte țări.”

Fotomodelul merge la salon de 3 ori pe lună pentru a-și aranja podoaba capilară.

„La mine foarte repede crește părul și de 3 ori pe lună plec la salon. La mine coafura era cu ciolcă, dar am vrut să mi-o schimb.La salon îmi fac părul, fața, mască. Mă strădui foarte mult să-mi fac machiajul, nu ies nici până la market fără machiaj și coafura făcută”, a declarat Vlad pentru Istorii Urbane.
https://www.youtube.com/watch?v=Di6-wlPTW-w

 Sursa: Istorii Urbane

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Maria Sharapova cu iubitul la mare! Vezi cine este fericitul!
Articolul anterior
Alege produsele cosmetice pentru copii fără substanțe toxice
Articolul următor