S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

După ce Yan și Tyana au scos pe piață încă un videoclip controversat, toți erau curioși cine este băiatul care s-a filmat în scenele pline de perversiuni.

separator

http://www.youtube.com/watch?v=p3mTxOarS1M

Vlad Țuțuianu are 18 ani, 1.70 m înălțime și cântărește 60 de kilograme. A absolvit o școală de modelling și visează să devină cunoscut în întreaga lume.

S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!

În cadrul unui reportaj realizat de echipa de la ”Istorii Urbane”, tânărul a povestit că i s-a dat ușor  modelling-ul,  pentru că face față criteriilor unui model. Vlad crede că are cu ce se lăuda. Îi lipsește doar mușchiulețul.

“Nu consum carne, dar multe fructe legume. Băieții trebuie să aibă figură luxoasă…mușchi. Nu e neapărat, dar ar fi bine. Acum îmblu și la sala de sport ca să mă îngraș puțin.”

Vlad susține că bărbații sunt mai întrebați decât fetele și că visează să ajungă pe cele mai cunoscute podiumuri ale lumii.

„Mi-a spus profesoara: încearcă mai întâi cu România și apoi pleacă la Italia, prin alte țări.”

Fotomodelul merge la salon de 3 ori pe lună pentru a-și aranja podoaba capilară.

„La mine foarte repede crește părul și de 3 ori pe lună plec la salon. La mine coafura era cu ciolcă, dar am vrut să mi-o schimb.La salon îmi fac părul, fața, mască. Mă strădui foarte mult să-mi fac machiajul, nu ies nici până la market fără machiaj și coafura făcută”, a declarat Vlad pentru Istorii Urbane.
https://www.youtube.com/watch?v=Di6-wlPTW-w

 Sursa: Istorii Urbane

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Maria Sharapova cu iubitul la mare! Vezi cine este fericitul!
Articolul anterior
Alege produsele cosmetice pentru copii fără substanțe toxice
Articolul următor