S-a ales ”Miss Naturalețe 2017” by Antos!

Aseară, frumusețea și naturalețea au fost ca la ele acasă. Și asta, deoarece Compania de Cosmetică Naturală Antos a organizat finala celui de al doilea concurs de frumusețe ”Miss Naturalețe„.

separator

Evenimentul a avut loc într-un local select din inima Capitalei, unde au fost prezente femei frumoase, clientele fidele ale companiei Antos, dar și cele 12 finaliste rămase în concurs după proba on-line. Cel care a dat o notă de sobrietate, a fost fondatorul companiei din Italia – Giulio Mortara. Acesta a felicitat reprezentanții Antos Moldova în limba română și s-a oferit să le creeze câte un parfum personalizat la fabrica companiei din Italia.

”Sper, că după acest eveniment să se pună mare accent pe frumusețea naturală și produse naturale chiar și cele pentru make-up, mă bucur mult că atâtea femei frumoase au venit pentru susținerea acestui eveniment, suntem la cea de a doua ediție abia, dar vom continua și vom organiza evenimente din ce în ce mai frumoase, pentru a pune un accent măreț pe frumusețea femeii fără Botox, gene, sprâncene false.”, a spus Tatiana Ustica, director Antos Cosmetică Naturală Moldova.

Finalistele au demonstrat că frumusețea nu are limite și că orice femeie este unică și extraordinară indiferent dacă este cu – sau fără machiaj. Acestea au trebuit să treacă de trei probe. Prima fiind – proba de întrebări legate de îngrijirea tenului, la cea de a doua probă fetele și-au arătat iscusința de a se demachia corect. Iar la proba finală, care a fost și cea mai emoționanată pentru concurente, fetele au trebuit să se machieze timp de șapte minute cu produsele cosmetice de la Antos.

Evenimentul a fost moderat de Igor Sîrbu, solistul trupei Acord, iar paritcipantele au fost jurizate de către un juriu format din: Alessandro Bianchini, fondatorul centrului de estetică „Formamentis” din Padova, Dr. Ina Lozovoi, medic dermatolog-triholog, Membru a Societății de Dermatologie din Republica Moldova, Sonya Vistieru, cosmetolog și Stela Mikşanski prezentatoare TV, promotor al modului de viață sanătos.

Cele 12 concurente s-au ales cu câte un set de produse de îngrijire a tenului de la Antos pentru un an de zile, iar fetele care au ocupat locul trei – Marina Vlad (nr.9) și doi- Mihaela Baciu (nr.1) au primit în dar și câte un set de pijamale din mătase naturală de la Cellin, dar și un abonament pentru o lună de zile la sală de fitness ”Elena Ozun”.

Fata care s-a ales cu premiul mare este Alina Carauș, care va merge într-o călătorie în Italia pentru o perioadă de cinci zile.

De asemenea, juriul a oferit și un premiu special ”Simpatia Juriului”, care a fost obținut de Doina Achiruș, concurenta cu numărul 3.

Concurentele dar și gazda evenimentului au purtat câte o ținută creată de Diana Voievuțchi. Iar cei care au încins atmosfera serii au fost:  interpreta de muzică ușoară Diana Grigor, Victoria Rașcu, trupa Akord și DJ Vitalie Dubciuc DVV Show.

 

 

Dermatologul Ecaterina Lica, despre metoda minim invazivă în lupta cu ridurile și corecția conturului facial
Articolul anterior
Actorul Gerard Butler a fost accidentat grav
Articolul următor
Alte articole interesante