S-au simțit independenți când și-au făcut bani de buzunar, dar și de case!

Aranjate și pieptănate ca de zile mari. Am încercat să aflăm când s-au simțit vedetele de acasă cu adevărat independente.

separator

Silvia Grigore: „Cred că m-am simțit independentă atunci când am trecut la casa mea, pe la 32 de ani.”

a212Ion Suruceanu: „Independenţă totală n-am avut şi nici nu vom avea vreodată, deoarece chiar şi atunci când ai totul nu te poţi numi independent.”

Vasile Advahov: „Mă consider o persoană independentă de la o vârstă foarte fragedă, de când am început să cânt la primele nunţi, cumetrii şi câştigam primii bănuţi. Cu această ocazie vrea să felicit toţi concetăţenii cu această frumoasă sărbătoare.

IMG_6805

Karizma: „Pentru prima dată m-am simțit cu adevărat independentă la 13 ani, când am participat la un concurs la care am fost premiată. Atunci am înțeles cum e să fii om matur. După aceasta, m-am simțit independentă în adolescență, când îmi puteam rezolva singură problemele și nu mai stăteam pe umerii părinților.”

Corina Țepeș: „Dacă majoritatea tinerilor se consideră independenți de la 18 ani, atunci eu am simțit independența cu un an mai devreme, atunci când am venit să fac liceul departe de părinți. La 17 ani am venit la studii și aici făceam și primii bănuți în paralel cu școala.”

Fese și picioare tonifiate cu un singur exercițiu!
Articolul anterior
Motivul misterios pentru care două gemene și-au inventat o limbă a lor
Articolul următor
Alte articole interesante