Salonul de broderie 2016 – un nou eveniment marca molDeco!

Vă invităm cu drag la un eveniment inedit care se află la a treia ediție: Salonul Național de broderie organizat de molDeco. Este o expoziție-concurs în care participă zeci de lucrări de broderie contemporană lucrată manual, precum și accesorii, bijuterii, obiecte de decor în care s-au utilizat diverse tehnici de broderie.

separator

Tablourile brodate vor intra în competiție pentru titlul de cea mai deosebită broderie, acordat de un juriu competent, în frunte cu Dna Ministru al Culturii, Monica Babuc. Din juriu mai fac parte Maria Cristea, Lucia Berdos (Berd`s), Oxana Lungu (Lia Fia), Viorica Nagacevschi (KLumea), Mihaela Ivana (România) și Vasile Botnaru (Europa Liberă).

Dincolo de partea artistică a evenimentului, ediția din acest an are și o cauză socială. Prin vânzarea colecției de tricouri cu elemente de broderie, create special pentru publicul nostru de Mândra Chic, vom contribui la realizarea unui proiect prin care 15 copii basarabeni vor merge la o tabără de creație in judetul Sălaj, acolo unde au trăit cândva dacii liberi.

Lansarea evenimentului are loc miercuri, 2 martie 2016 la ora 17.30.

Salonul Național de broderie va fi deschis pentru publicul larg până 19 martie 2016, pe adresa bd. Moscova 14/1.

Intrarea este liberă. Toți vizitatorii au posibilitatea să voteze lucrarea preferată care va primi premiul Simpatia Publicului.

Organizator și gazdă a expoziției este art-salon molDeco.

Eumama.md

Nu știi cum s-o surprinzi de Ziua Femeii? Dăruiește-i un Certificat Cadou de la Unica Sport!
Articolul anterior
Olga Orlova a lansat videoclipul dedicat Jannei Friske. Vezi în ce ipostaze apar cele două prietene
Articolul următor
Alte articole interesante