Scandal de proporții în showbiz. Marcel Roșca i-a răspuns Olgăi Verbițchi

După ce a devenit câștigătoarea concursului X Factor România, Olga Verbițchi a fost asaltată de jurnaliști. În unul dintre interviuri, concurenta lui Carla’s Dreams l-a numit pe Marcel Roșca fățarnic și că îi este dușman.

separator

Fiind indignat de atitudinea tinerei, Marcel Roșca a venit cu o replică.

„Văzând că sunt atacat atât de dur de fosta concurentă de la X Factor, mă simt nevoit să vin cu următoarea replică la scandalul ăsta de 2 bani.
1. Eu cu Olga Verbițсhi nici n-am fost vreodată prieteni ca să devenim dușmani.
2. Ce drept ar avea un copil de 15 ani să mă facă fățarnic și cât de obraznic ar trebui să fie? (De aici oamenii își pot trage concluzii. De fapt cine a fost fățarnic până acum?)
3. Eu n-am făcut nici un atac la persoană spunându-mi părerea printr-un status. Totuși am făcut parte din acest concurs și am dreptul la părere. Mai ales că nu doar eu am fost cu gândul că cei 3 finaliști n-au avut nici o șansă să se bată cu voturile fanilor lui Carla’s (puteți vedea pe pagina Deliei)
4. Olga a recunoscut personal într-un interviu că a câștigat datorită fanilor lui Carla’s.
5. Nu am înțeles supărarea părinților Olgăi…(le-am mers la întâmpinare de fapt și am dat acordul să facem procură pe mine, înțelegând situația lor cu sora ei)
Mă bucură faptul că sunt oameni inteligenți, care au înțeles lucrurile așa cum sunt din spatele camerelor, fata de ce se vede la televizor. Înțeleg și momentul când peste noapte brusc ai devenit vedetă și ești băgat în seamă.
Și un ultim gând… pot confirma vorba multor oameni care au fost acolo zi de zi.”I-aș da Oscarul la vârsta ei.”
P.S. Repet ce am spus la ieșirea mea din concurs: ”Cei care au avut ochi, au văzut și care au avut urechi, au auzit”.”, a scris moldoveanul.

15622535_241211206309379_1758279758385520820_n

Amintim că tânăra de 15 ani din Moldova a pus mâna pe trofeul X Factor România şi pe premiul în valoare de 100.000 de euro.

Fapta eroică a medicilor moldoveni! Cum au ajutat o gravidă care era să nască printre nămeți
Articolul anterior
Ricky Ardezianu a pozat gol pușcă
Articolul următor
Alte articole interesante