Se pricep moldovencele să conducă? Vom vedea la Women SUV Maraton

Femeile au cerut, iar organizatorii le-au îndeplinit dorința. În premieră, în Republica Moldova, se va desfășura o expediție-maraton prin țară cu echipaje feminine!

separator

grdrd

Nu mai puțin de 10 SUV-uri moderne de toate segmentele și de mărci diferite vor porni în cea mai grandioasă coloană aventurieră prin frumuseți mult prea puțin explorate ale țării noastre, într-o expediție relatată practic LIVE, mai dinamică și mai directă decât oricând!

“Vom avea și relatările cotidiene cu care v-am obișnuit, și cele spontane din rețelele sociale, dar și o mulțime de alte păreri și impresii din expediție, relatate chiar de doamnele de la bord! Și asta deoarece o mare parte din aventuriere – pentru că așa e cazul să le numim – sunt doamne care se au de bine cu scrisul, relatările și postările, ba chiar și cu camerele video. Apropo, în acest maraton vom avea mai mult video decât în oricare alt maraton de până acum”, scrie pe piataauto.md.


Deși e un maraton feminin, vor exista și niște străjeri bărbați, în mașini speciale, cu rol de călăuze și salvatori din noroi, dacă va fi cazul! Doar că, în toată afacerea va mai fi și o mașină-fantomă de pedeapsă: o Niva legendară, care va urmări ca o stafie întreg maratonul! Echipajul feminin care va avea nevoie de ajutor din cauza unei eventuale împotmoliri, se va rătăci sau va ajunge în ultima zi cu cel mai mare consum real raportat la cel oficial – trece temporar pe Niva, ca pedeapsă!

Mai multe detalii despre eveniment vedeți aici!

Balurile pompoase din Capitală depășesc suma de 15.000 de lei pentru un absolvent
Articolul anterior
Copiii din Moldova au fost traficați în Rusia
Articolul următor
Alte articole interesante