Senzațional! 5 tineri talentați din Moldova au lansat o piesă de dragoste, inspirată din anii ’30

Valentin, Victor, Cătălin, Vlad și Igor sunt niște tineri moldoveni visători și foarte talentați. Trupa lor se numește 7 Klase, ceea ce înseamnă că în curând se vor mai alătura doi membri, la fel de ingenioși. Acești băieți, recent, au dat viață unei piese absolut superbe „Fată urbană” . Conceptul se bazează pe inspirația artistică din Chișinăul anilor 30. Ei au postat pe profilul lor de facebook un mesaj hazliu, în care descriu cum au înregistrat această piesă.

separator
20032025_1453012878095166_5593307588975604775_n
„Ca la 17 ani :) ne-am aventurat. Filmat c-un mobil și înregistrat la un microfon, parțial defect :). Dar ce-o ieșit, nouă ne place! Încă nu l-am încărcat în YouTube, fiindcă n-avem canal oficial, dar cum adunăm vreo 5.000 de Like-uri, ap, o facem! Vă rugăm, un SHARE!”

Piesa a fost plasată pe facebook în urmă cu câteva zile, dar deja a reușit să adune peste 30 de mii de vizualizări. Înregistrările audio nu conțin mixaj și mastering complicat, ci este varianta live. La fel și video-ul, este abordat leger, într-o manieră specifică adolescenților zilelor de azi.


”Muzica e producție proprie a trupei. Conceptul se bazează pe inspirația artistică din Chișinăul anilor 30. Nu e deloc muzica retro! E altceva.”, ne-a declarat producătorul Iurie Badicu, care se pare că are planuri de viitor cu această trupă.

”Se numește 7 Klase pentru că trupa va avea în final 7 membri, care vor atinge fiecare clasa sa profesională la instrumentul propriu. În plus, există 7 note muzicale, 7 zile, 7 minuni, 7 culori…”, a mai adăugat acesta.

„Bravo băieți, nu vă cunosc dar ador tinerii care sunt pasionați de ceva și o fac frumos” „Mult succes și inspirație
„Bravo băieți, piesa e tare!” „Foarte frumoasă piesa și plăcut cântată” „Sună frumos și suav”, au scris internauții.

Un cuplu de moldoveni a fost acuzat în SUA de abuz asupra popriului copil
Articolul anterior
Amânarea momentului începerii menstruației poate cauza probleme grave de sănătate? Ce spune specialistul
Articolul următor
Alte articole interesante