Senzațional! Natalia Morari a dezvăluit cine este tatăl copilului ei

Jurnalista Natalia Morari a deschis cărțile după luni de tăcere. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook cine este tatăl fiului ei.

”Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită. Vă cuprind, Natalia”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, anterior controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a publica pe o rețea de socializare o fotografie cu fiul Nataliei Morari, iar ulterior a tot el a șters-o. Natalia Morari a venit mai tîrziu cu o preciyare în care anunțase că, de fapt, fiul ei a fost conceput prin fertilizare invitro.

Accident în lanț cu final tragic. Șoferul vinovat ar fi un angajat al poliției de Frontieră
Articolul anterior
Gazul lichefiat a ajuns să coste aproape 13 lei
Articolul următor