Sergiu Beznițchi a ajuns și anul acesta pe Muntele Athos! Iată ce lecții a învățat pe parcursul itinerarului

În ajun de Sfintele Sărbători, Sergiu Beznițchi a ajuns din nou pe Muntele Athos. Aceasta este a doua călătorie spirituală a jurnalistului, care i-a umplut sufletul de trăiri noi și noi lecții de viață. Câteva dintre ele, Sergiu le-a împărtășit și cu cititorii blogului său.

separator

munte

”1. De unul singur nu-ți ajunge duh să parcurgi traseul. Nu spun că nu ai putea s-o faci, dar e FOARTE GREU. E ca în viață, totul se face mai ușor și mai spornic ÎN ECHIPĂ.
2. Vrei să renunți de câteva ori pe traseu și ai renunța dacă nu ai avea un scop, un vis. Odată ce ți-ai propus să urci și ai întărit asta cu ”Doamne ajută-mă și miluiește-mă pe mine, păcătosul”, ai să ai puteri să mergi până la capăt. Acolo unde credeam că nu mai putem, veneau îngerii și ne luau în brațe. 🙂
3. Urcușul este o biruință asupra neputințelor tale! În principiu, tu crezi că știi ce poți, dar în realitate, tu habar nu ai ce potențial ai!
4. Faptul că ai făcut-o în pofida tuturor dificultăților, îți dă un profund sentiment de împlinire, a scris Sergiu.”

Jurnalistul mărturisește că merită să mergi într-un astfel de pelerinaj din câteva motive: ”pentru liniște, pentru rugăciune, pentru schimb de decor, pentru înțelepciune, pentru natură și nu numai.”

Tocmai pentru că a ținut cont de prima lecție, Sergiu a ales să parcurgă traseul spre Sfântul Munte împreună cu trei prieteni.

sergiu

Am pornit în patru. Patru bărbați, prieteni, care se cunosc bine și au încredere unul în celălalt. Echipați cu de toate, așa cum ne-a recomandat nașul Dorin, am pornit la drum. La 4.00, la chilia Sf. Ioan Teologul, acolo unde ne-au primit cu inimă mare, ne-am trezit și am luat-o cu un Hilux superb, vechi, cu cutie mecanică, pe drumurile mereu șerpuite ale Athosului, spre Schitul românesc Prodromu. De acolo a pornit calea spre Athon.
sergiu1 sergiu3 sergiu4 sergiu5

Printre imaginile superbe pe care le-a surprins Sergiu pe Muntele Athos, am găsit și o poză care ne-a dat de înțeles că și interpretul Aurel Chirtoacă se află acum acolo.

aurel

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane.

Will Smith și Martin Lawrence au anunțat oficial al patrulea Bad Guys.

Oficialii studioului Sony Pictures au confirmat că continuarea francizei de poliție este deja în primele faze ale pregătirii pentru filmare.

Will Smith e din ce în ce mai pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul a postat un video pe contul său de Instagram, unde s-a dus acasă la Martin Lawrence pentru a confirma fanilor că vor începe filmările la „Bad Boys 4.” Este primul proiect nou al lui Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock în martie 2022, pe scena de la Oscar-uri.

Primul „Bad Boys” a apărut în 1995, în regia lui Michael Bay, iar al patrulea film continuă povestea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, în Miami. Întreaga serie (inclusiv II și III) a generat încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Al treilea film, „For Life”, apărut în 2020, a demonstrat că fanii încă se distrează la aventurile protagoniștilor, ba chiar a generat încasări impresionante, fix înainte ca cinematografele să fie închise din cauza pandemiei.

„Bad Boys 4” va fi regizat de

După întreaga dramă de la Oscar, Smith a jucat și în „Emancipation”, un film care a primit critici mixte și nu a fost intens promovat. În interviuri recente, Will a menționat cum este conștient de faptul că nu toată lumea este pregătită să-l ierte, însă „Bad Boys 4” poate însemna un început fresh pentru el.

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral

Arnold Schwarzenegger și fiul său au repetat un trend devenit viral pe rețelele de socializare. Aceștia au reprodus peste ani momentul în care tatăl își tunde fiul. Vezi ce le-a ieșit.

Anterior, fiul lui Arnold Schwarzenegger a mai repetat o imagine iconică a tatălui său.

Anul trecut, fiul de 25 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a repetat imaginea iconică a tatălui său din filmul „Conan barbarul” la emisiunea „Dansez cu stelele”.

El a distribuit pozele pe rețelele de socializare.

În noul episod al emisiunii, Joseph Baena a decis să încerce imaginea tatălui și s-a îmbrăcat într-un kilt cu pantaloni, și i-a adăugat și manșete la încheieturi. Fiul actorului și-a făcut chiar și o tunsoare mallet. Joseph Baena a publicat fotografii în ținută pe blogul personal, arătând mai multe elemente din numărul său de dans alături de partenera sa din emisiune.

Cum te vede poliția când conduci cu telefonul în mână, apoi primești scrisori cu ”surprize”

Poliția dispune de 23 de camere, care monitorizează dacă șoferii nu încalcă viteza, dacă au centura cuplată, dacă nu trec la roșu sau dacă discută la telefon în timp ce conduc. Acestea sunt cele mai frecvente încălcări surprinse de dispozitive, iar oamenii legii le validează, apoi trimit proprietarilor mașinii scrisorile cu înștiințarea despre contravenție, scrie realitatea.md.

„Încălcările le fixează sistemul. Secția pe care o conduc, noi validăm aceste încălcări. Modalitatea cum ele se fixează, acum o arătăm. Odată cu validarea încălcării, prin intermediul Poștei Moldovei, încălcarea pleacă la proprietarul automobilului. Este o procedură contravențională, pentru care este chemat la noi sau orice angajat al Poliției care se află în serviciu are acces la ele și în cadrul stopării verifică la existența anumitor contravenții”, a povestit șeful subdiviziunii, Igor Postu.

Oamenii legii mai dezvăluie că șoferii cu numere străine sunt pasibili de răspundere, similar cetățenilor care conduc mașini cu plăcuțe moldovenești, încălcările lor se înregistrează, iar la prima stopare ei sunt informați despre acest lucru. „Pentru noi contează securitatea traficului rutier și să ajungă în siguranță unde s-au pornit, pentru a nu pune în pericol și alți participanți la trafic”, punctează polițiștii care monitorizează traficul.

Când este contraindicat să consumi carnea de miel
Articolul anterior
Imagini video! Moldoveanca Alexandrina Țurcan a pozat nud
Articolul următor