Shopping MallDova a premiat câștigătorii Tombolei Pascale! Vezi cine a câștigat mașina

Pe 5 mai, la Shopping MallDova a avut loc Marea Tombolă pascală și extragerea fericiților câștigători care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei în perioada 5 aprilie – 5 mai. Vizitatorii Centrului Comercial au avut parte de o petrecere de zile mari, cu muzică, premii și surprize!

separator
“Perioada Sărbătorilor de Paște e una foarte frumoasă, cei de la Shopping MallDova au hotărât să readucă încrederea celor care au vizitat acest centru comercial în ultima lună… că miracolele există, că lucrurile frumoase se întâmplă. Pentru faptul că ți-ai făcut o singură cumpărătură poți fi răsplătit cu un premiu de valoare. Astăzi s-au dat mai multe, s-a dat și premiul cel mare- un automobil foarte frumos și faptul că lumea a rămas surprinsă demonstrează încă o dată faptul că miracolele există.”, a declarat Mihai Teodor, moderator.

Cei mai curajoși au participat la concursurile organizate în scenă și au câștigat accesorii de la Orange , invitații la Coke Fest și multe alte premii de la Shopping MallDova. Aceștia au fost provocați să-și amintească versurile la poeziile din copilărie, să ghicească proverbe și să rețină obiectele de pe o masă improvizată.

Cinci dintre cumpărătorii care au participat la marea tombolă s-au ales cu seturi de picnic, cinci- cu valize Samsonite, alți cinci- cu biciclete Haibike, iar marea câștigătoare, Oxana Neagu, s-a ales cu marele premiu- un automobil Hyundai Elantra modelul anului 2016.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de muzica live a membrilor de la Priza Band.

Medicul vlogger din Rusia se plânge că este tratat cu ură în țara noastră

Nu i se pare dulce viața în țara noastră. Tânărul vlogger din Rusia, care spune despre el că este medic, s-a refugiat în Moldova după izbucnirea războiului din Ucraina. Deja de câteva luni, tânărul se află în Chișinău, iar zilele trecute a izbucnit pe rețelele de socializare.

Tânărul rus din Krasnodar susține că se confruntă cu ură și ostilitățate în țara noastră, iar acest lucru se întâmplă oriunde ar merge și își prezintă pașaportul arătând că este cetățean al Federației Ruse.

În același timp, tânărul se plânge că de multe ori cu el se vorbește ,,intenționat doar în limba română”.

,,,Nu poți merge departe doar cu ură”, „Este greșit să fiu tratat ca o ,,scatină” (în traducere ,,vită”)”, se plânge bărbatul într-un video publicat pe rețelele media:

Drama neștiută din familia lui Connect-R. Artistul a avut un frate care a murit

Puțini știu despre drama petrecută în familia lui artistului înainte ca acesta să vină pe lume – Connect-R a mai avut un frate, care, din nefericire, a murit la doar 7 luni. Micuțul avea afecțiuni grave, incompatibile cu viața, și nu a putut fi salvat. Iată ce a povestit mama artistului!

Connect-R s-a născut într-o familie simplă, de oameni muncitori, pe care soarta i-a încercat din greu – fratele artistului, primul lor copil, a încetat din viață la o vârstă mică. Iată prin ce dramă au trecut Rodica și Aurel Mihalache după nașterea fiului lor!

Connect-R a avut un frate care a murit la doar 7 luni

Azi, Connect-R este un artist împlinit, dar și un tată fericit, însă viața lui probabil ar fi fost alta acum dacă i-ar fi trăit fratele… Din păcate, primul copil al familiei Mihalache a murit la o vârstă fragedă, din cauza afecțiunilor de care suferea. Micuțul s-a îmbolnăvit de enterocolită, dar avea și grave probleme la inimă, nemaiputând fi salvat. Ulterior, spre bucuria celor doi părinți, a venit pe lume cel de-al doilea copil, Relu, o adevărată binecuvântare pentru ei.

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R, a fost o minune dumnezeiască!’, mărturisea mama artistului la o emisiune TV.

De altfel, nici dragostea și recunoștința pe care le-o poartă Connect-R părinților săi nu este un secret, artistul având tatuate chipurile lor pe braț.

Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli

În pofida faptului că azi fiul lor este un artist de succes, părinții lui Connect-R au rămas doi oameni la fel de modești ca pe vremuri. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei. Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Că artistul a moștenit vocea specială de la tatăl său s-a putut convinge toată lumea când au cântat împreună pe scenă, de ziua lui Connect-R.

Deși nu s-a născut într-o familie cu posibilități, Connect-R a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus.

Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine‘, a mărturisit cântăreţul pe Instastory, la un moment dat.

sursa: www.viva.ro

Va fi mare chef și sărbătoare! Hramul orașului Chișinău va dura 2 zile în acest an

Evenimentele de Ziua orașului Chișinău vor dura două zile în acest an. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, care a mai precizat că municipalitatea pregătește și o surpriză pentru locuitorii și oaspeții urbei.

Chişinău - Tourist Guide | Planet of Hotels

„Începem pregătiri pentru Ziua Orașului, care vor avea loc pe 14 și 15. Vom aduna pe scenă foarte multe colective municipale. Acesta a fost conceptul din acest an, ne-am dorit ca toți cei care sunt la Direcția cultură să evolueze în fața locuitorilor mun. Chișinău. Sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai interesante formații”, a anunțat Ion Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

„Avem și pe cineva care este în afara Direcției Cultură, vom anunța în scurt timp. Este o surpriză, sper pentru locuitorii mun. Chișinău să fie una interesantă și binevenită”, a mai adăugat edilul, conform unimedia.info.

Ionela Țăruș și Eva Timuș i-au lăsat mască pe jurații de la ”Next Star România”
Articolul anterior
Patru tone de peşte, infestat cu viermele Anisakis, retrase de la vânzare!
Articolul următor