Shopping MallDova a premiat câștigătorii Tombolei Pascale! Vezi cine a câștigat mașina

Pe 5 mai, la Shopping MallDova a avut loc Marea Tombolă pascală și extragerea fericiților câștigători care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei în perioada 5 aprilie – 5 mai. Vizitatorii Centrului Comercial au avut parte de o petrecere de zile mari, cu muzică, premii și surprize!

separator
“Perioada Sărbătorilor de Paște e una foarte frumoasă, cei de la Shopping MallDova au hotărât să readucă încrederea celor care au vizitat acest centru comercial în ultima lună… că miracolele există, că lucrurile frumoase se întâmplă. Pentru faptul că ți-ai făcut o singură cumpărătură poți fi răsplătit cu un premiu de valoare. Astăzi s-au dat mai multe, s-a dat și premiul cel mare- un automobil foarte frumos și faptul că lumea a rămas surprinsă demonstrează încă o dată faptul că miracolele există.”, a declarat Mihai Teodor, moderator.

Cei mai curajoși au participat la concursurile organizate în scenă și au câștigat accesorii de la Orange , invitații la Coke Fest și multe alte premii de la Shopping MallDova. Aceștia au fost provocați să-și amintească versurile la poeziile din copilărie, să ghicească proverbe și să rețină obiectele de pe o masă improvizată.

Cinci dintre cumpărătorii care au participat la marea tombolă s-au ales cu seturi de picnic, cinci- cu valize Samsonite, alți cinci- cu biciclete Haibike, iar marea câștigătoare, Oxana Neagu, s-a ales cu marele premiu- un automobil Hyundai Elantra modelul anului 2016.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de muzica live a membrilor de la Priza Band.

Ionela Țăruș și Eva Timuș i-au lăsat mască pe jurații de la ”Next Star România”
Articolul anterior
Patru tone de peşte, infestat cu viermele Anisakis, retrase de la vânzare!
Articolul următor
Alte articole interesante