Show-room-ul Sandei Diviricean este gata

În luna septembrie a anului curent, Sanda Diviricean anunța că a lansat un brand de haine pe piața din Moldova. Iar acum, aceasta ne prezintă poze din propriul show-room.

separator

15319282_10209504980334603_3238956387028622079_n

[blockquote-quoted]„PROMESSE show-room. Curând!”, a scris Sanda Diviricean.
[/blockquote-quoted]

Buticul pare a fi foarte stilat, iar hainele de pe șifonier- perfecte pentru fiecare femeie care merge zilnic la birou, este prezentă la evenimentele mondene sau are întâlniri de afaceri.

Sanda Diviricean a devenit designer. Iată cum arată prima colecție!

Atunci când a lansat brandul, Sanda Diviricean a povestit despre PROMESSE pe blogul ei:

„De data aceasta ideea a venit de la trei femei care au finalizat cursul Renașterea femeii, Romina Bacarji – un suflet mare cât să cuprindă o lume și un manager de excepție, Marina Bortă – un creator talentat și Violeta Eșanu – o femeie de afaceri inspirată, toate trei cu mult entusiasm și dorința de a crea ceva pentru femei, ceva care ar putea completa ceea ce facem noi la curs. Si atunci am zis că dacă cursul este un ghid spre lumea interioară a femeii, atunci haina pe care o îmbracă este o reflecție a acestei lumi. Și ne-am făcut curaj să vă propunem această reflecție, prezentându-vă o colecție de haine inspirată de voi, femeile pe care le iubim.

Apoi am mai făcut un pas, am creat un brand nou, un nume nou. Nu l-am ales pur și simplu, ci ne-am dorit să poarte un mesaj despre comunitatea noastră. Ne-am dorit să fie o promisiune pe care femeile să și-o facă în interiorul lor, ca acest interior să nu rămână niciodată gol sau pustiit, niciodată doborât de greutăți sau probleme.

O promisiune de a-și îmbrăca interiorul – cu stofă aleasă, specială, deosebită, de culoare luminoasă. Ne-am dorit și ne dorim ca femeia să-și poată exprima frumusețea interioară prin manifestări exterioare – prin zâmbet, ochi sclipitori, mers ușor… într-o fustă sau rochie care s-o reprezinte, să fie o continuare a ceea ce este ea. Ne dorim o promisiune de la femei– să găsească motive pentru a fi fericite în fiecare zi.”

img_5652img_5703

O fetiţă a murit, iar sora ei se află în comă la spital, după ce au mâncat fructe ce credeau că sunt afine
Articolul anterior
Cum arată grupul sanitar la una dintre cele mai scumpe grădinițe din oraș?
Articolul următor
Alte articole interesante