StarNet – partener la desfășurarea TEDx Chișinău: Crossroads

Pe 16 mai va avea loc cea mai așteptată conferință a anului – TEDx Chișinău: Corssroads. StarNet se identifică complet cu spiritul inovativ, progresist, original și actual al platformei internaționale de promovare a ideilor TEDx și îi susține pe cei care gândesc în afara tiparelor. De aceea StarNet și în acest an este  partenerul acestui eveniment și  asigură cu acoperire Wi-Fi toată aria de petrecere a evenimentului.

separator

Începând cu ora 9:00, în incinta Teatrului Național ”Mihai Eminescu”, ideile demne de a fi răspândite vor ajunge la cei care merită să le audă. TEDx îi unește pe cei care doresc să facă schimb de idei și cei care doresc să schimbe lucrurile. Speakerii proiectului își vor împărtăși cunoștințele acumulate în baza experienței proprii și a activității lor, fie aceasta business, politică, mass-media și învățământ, în prezența unui public de circa 400 de oameni. Iar cei care nu au reușit să procure biletele vor avea oportunitatea să urmărească evenimentul on-line.

Anul acesta pe scena TEDx Chișinău vor ieși 12 speakeri: actorul și regizorul  Igor Cobileanski, trainerul Iulia Kirniţki, judecătorul Curții Constituționale a României, Daniel Morar, directorul Agenției de  Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefăniță, expertul în sănătate reproductivă a adolescenților, Dr. V. Chandra-Mouli, fondatoarea ”K Lumea”, Nata Albot, fondatorul primului site de crowfunding din lume destinat adopțiilor, Hank Fortener, software developer și activist politic, Smári McCarthy, redactorul-șef tvrain.ru, Ilya Klishin, expertul în migrație, Nicolaas de Zwager, directorul de creație, Ioan Dan Niculescu și artistul vizual, Pavel Braila.

”Vrem să convingem oamenii că orice problemă este o oportunitate”, a declarat Elena Zgardan, curatorul TEDx Chișinău.

Cu acestă deviză speakerii proiectului vor inspira publicul și vor demonstra că lucrurile pot fi schimbate prin intermediul unui mod de gândire progresist.

Cum se … Delia și Carla’s Dreams
Articolul anterior
Ziua în care te trezești și spui: „Astăzi nu îmi mai doresc nimic!”
Articolul următor
Alte articole interesante