Surprize la “New Wave” de la Soci! Soliștii din Brio Sonores vor lansa prima lor piesă

Și-au făcut un nume pe scena de-acasă, iar acum vor să-i cucerească și pe ruși. Tinerii de la Brio Sonores vor reprezenta țara noastră la concursul “New Wave”, care se va desfășura la Soci.

separator

“Pe 24 august mergem la Soci, acolo unde vom începe pregătirile pentru concursul care se va desfășura în perioada 3-9 septembrie. În concurs vom concura cu încă 15 interpreți din diferite țări. Vom cânta timp de 3 zile, în prima zi- o piesă de autor, în a doua zi- un hit mondial și în a treia zi vom face un duet cu un star din Rusia.”, au declarat membrii trupei pentru Unica.md.

Soliștii merg la Soci cu mai multe surprize. Una dintre ele este faptul că vor lansa prima lor piesă.

“La Soci vom lansa prima noastră piesă de autor – “Your wings”, pe care ulterior o vom lansa și la noi, în varianta română.”

13900068_1185240058164013_3509799653497983936_n

Trupa Brio Sonores va avea ocazia să cânte pe aceeași scenă cu mai multe nume celebre, printre care și Ricky Martin.

“Vom avea o deosebită plăcere să împărțim scena cu nume sonore mondiale ca Sting, Ricky Martin, Dmitri Hvarastovski, Ana Netrebko și mulți alții. Îi rugăm pe toți fanii noștri să ne voteze pe site-ul woman.ru, pentru că se va lua în considerație și votingul, nu doar aprecierea riguroasă a juriului. Țineți-ne pumnii, pe 3 septembrie vom mărșălui cu tricolorul nostru la Soci.”

Evoluția băieților de la Brio Sonores va putea fi urmărită live la postul TV- Russia 1.

În anul 2007, Natalia Gordienko a câștigat premiul mare la „New Wave”. Apoi, Moldova tocmai în 2014 a participat la acest concurs. Țara noastră a fost reprezentată de Lidia Isac, care s-a clasat pe locul 14.

Aceste 4 soluții te scapă de părul de pe față!
Articolul anterior
Cum să faci abdomenele pentru a obține rezultate maxime!
Articolul următor
Alte articole interesante