Sute de oameni își iau rămas bun de la Constantin Tănase

Moartea jurnalistului Constantin Tănase nu a zguduit doar membrii familiei, dar o Moldovă întreagă. Doar așa se explică faptul că sute de cetățeni au făcut coadă la sicriul ziaristului pentru a-și lua rămas bun.

separator

Politicienii, jurnaliștii, studenții și persoanele care se trezeau cu editorialele jurnalistului Constantin Tănase l-au așteptat cu flori și au făcut Biserica Sfânta Teodora de la Sihla să devină neîncăpătoare.

_MG_6215 _MG_6217 _MG_6220 _MG_6232
_MG_6234 _MG_6239 _MG_6241 _MG_6242 _MG_6254
_MG_6256 _MG_6261 _MG_6266 _MG_6272 _MG_6274
_MG_6277 _MG_6282

Mâine, editorialistul va fi petrecut pe ultimul drum. Funeraliile vor începe la ora 10:00 în incinta aceluiași locaș sfânt.

Amintim că Constantin Tănase, în vârstă de 65 de ani,  s-a stins din viață ieri, 30 octombrie. Jurnalistul suferea de o boală incurabilă și a murit într-un spital din capitală.

 

Iuliana Beregoi, într-o rochie îndrăzneață la Premiile Billboard din Miami. Artista a strălucit peste Ocean!

Iuliana Beregoi, tânăra moldoveancă care a reușit să-și formeze o carieră impresionantă până la vârsta de 18 ani, a ajuns foarte departe. Tocmai în Miami.

Artista este prezentă la evenimentul grandios Premiile Billboard Latin Music din Miami. Moldoveanca a pozat înconjurată de artiști celebri și a atras toate privirile cu o ținută îndrăzneață.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Iuliana Beregoi a distribuit mai multe poze, iar fanii săi într-un număr imens au rămas fără cuvinte.

Frumoasa artistă a îmbrăcat o rochie sexy mini, cu un decolteu adânc. Artista a strălucit la propriu peste Ocean.

În escapada peste Ocean, artista nu a plecat de una singură. Aceasta a fost însoțită de mai mulți prieteni ai săi.

Video! O moldoveancă din Paris a întors toate scaunele la ,,Vocea României”!

O moldoveancă a întors toate scaunele antrenorilor la ,,Vocea României”. Valeria Condrea este originară din Chișinău, dar deja de mai mulți ani locuiește la Paris. Tânăra a interpretat melodia trupei italiene Eiffel 65: Blue (Da Ba Dee) și i-a uimit pe jurați.

Primul s-a întors The Motans, mai apoi Theo și Smiley, urmați de Irina și Tudor Chirilă.

„Valeria, prestația ta, nu a fost wow. Ai greșit, pe ici – pe colo. Dar e interesant”, a spus Irina Rimes. The Motans a contrazis-o pe interpretă.

„Mie mi s-a părut genial ce ai făcut! Eu sunt fan la acest gen de interpretări în care un artist își arată caracterul, își arată viziunea. Mie mi s-a părut că tu ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod. Cum cineva ar rupe o floare, petală cu petală, iar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară, ai strălucit. Ai tot ca să câștigi un concurs cum este Vocea României.

Mie mi se pare că elementul principal care poate îți lipsește în momentul dat este susținerea. Eu sunt gata și pot să și-o ofer 100%”, i-a spus The Motans concurentei.

Smiley a aăugat: „Am stat cu urechile ciulite, să văd unde se duce demență asta pe care ai făcut-o tu. Mi-aș dori să te avem în echipă”.

The Motans a dorit cu insistență ca tânăra să fie în echipa lui, dar Valeria a ales să meargă mai departe alături de Tudor. Irina Rimes a rămas uimită de alegerea acesteia: „Nu pot să cred!”.

La Chișinău se desfășoară Ziua Națională a Vinului

Cetățenii Republicii Moldova și turiștii străini sunt așteptați, pe 1-2 octombrie, la Ziua Națională a Vinului. După o pauză determinată de criza pandemică, evenimentul a revenit în Piața Marii Adunări Naționale și se desfășoară cu sloganul „Vinul meu aduce pace, Ura-n dragoste preface”.

Potrivit Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, circa 90 de producători de vinuri din întreaga țară s-au reunit pentru a-și prezenta realizările din ultimii ani, comunică MOLDPRES.

Vizitatorii vor avea prilejul să ia parte la degustări, master-class-uri, ateliere de meșteșugărit, precum și să se bucure de un program de zile mari cu participarea celor mai îndrăgiți artiști din Republica Moldova.

Festivalul Vinului din Moldova, ulterior denumit oficial Ziua Naţională a Vinului s-a desfăşurat pentru prima dată în 2002. Tradițional, evenimentul are loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău și la vinăriile din ţară, în primul week-end din luna octombrie, după recoltarea strugurilor. Scopul manifestării constă în promovarea și consolidarea imaginii țării noastre ca un important stat vitivinicol, asigurarea suportului pentru dezvoltarea sectorului, cunoașterea produselor vinicole, facilitarea procesului de includere a R. Moldova în traseele internaționale turistice ale vinului, atragerea investitorilor și turiștilor, sporirea consumului intern de băuturi de înaltă calitate, familiarizarea cu obiceiurile, cultura și tradițiile populare.

În context, e de menționat că peste 2% din plantațiile de viță-de-vie din lume sunt cultivate în R. Moldova. Ea se află printre primele 20 de țări producătoare de vinuri, fiind al 13-lea exportator de pe glob. Industria vitivinicolă este una dintre ramurile-cheie ale economiei ţării noastre, care asigură de-a lungul anilor o pondere în PIB de cca 2 la sută și un venit de aproximativ 9% din totalul exporturilor. În 2019 sectorul a exportat producție de peste 200 de milioane de euro. Vinurile moldoveneşti sunt importate de circa 70 de ţări din diferite colţuri ale lumii.

Așa reacționează o femeie când se vede cu zece ani mai tânără!
Articolul anterior
„De ce sunteți curve”. Scrisoare virtuală scrisă de o femeie
Articolul următor