Tany Vander și iubitul ei au parte de o vacanță de vis. Poze fierbinți cu cei doi

De mai bine de o săptămână, interpreta nu-și mai ascunde marea iubire. Aceasta este într-o relație cu Vasilyi Lungo, un bărbat de afaceri prosper, în vârstă de 33 de ani. Recent, cei doi, însoțiți de cea mai bună prietenă a interpretei, au mers într-o vacanță în Dubai.

separator

ftrdre

Atât Tany, cât și Vasilyi, postează fotografii romantice din vacanță. Cei doi apar în toate pozele îmbrățișați, sărutându-se sau privindu-se îndrăgostiți.


resrz

Amintim că Tatiana Gribincea, cunoscută după numele de scenă Tany Vander, este o solistă vocală din Republica Moldova. A devenit cunoscută datorită colaborării sale cu celebrul artist Dan Bălan. Colaborarea cu Dan Bălan a început în luna februarie a anului 2009, pe vremea când Tatiana făcea parte din trupa „Chocolate”. Prima apariție a celor doi pe scenă a avut loc în anul 2010, într-un club cunoscut din România. Prima piesă înregistrată alături de Dan a fost „Friday Night”, pe care aceștia o interpretează în concerte și în prezent. Cea de-a doua piesă în colaborare cu Dan,  numită „Lendo Calendo”, i-a adus Tatianei un val remarcabil de popularitate. Piesa a cucerit în timp record topurile din Republica Moldova, România, Rusia, Ucraina și multe alte țări, depășind granițele Europei. Acum, Tany se ocupă de cariera solo.

ytrrdt

Organele tânărului din Mingir au salvat 3 vieți!
Articolul anterior
De mâine șoferii vor ști cum să evite ambuteiajele. Poliția de Patrulare lansează un nou serviciu
Articolul următor
Alte articole interesante