Târgul de Cariere. 10 ani. 115 ediții. Mii de experiențe și oportunități de carieră

Târgul de Cariere împlinește zece ani. S-a născut în 2006 din părinți ambițioși, care cred că pentru fiecare om există o carieră potrivită care să-l facă împlinit și fericit. A crescut și s-a dezvoltat constant, a organizat zeci de workshopuri și a călătorit în multe orașe din România și Republica Moldova pentru a duce misiunea părinților la îndeplinire. A depășit 100 de ediții și nu intenționează să se oprească aici.

separator

Colaborează cu peste 200 de companii care în timp i-au devenit prieteni apropiați și întâlnește zeci de mii de candidați în fiecare an. Se bucură sincer când vede cum mii de tineri fac următorul pas în carieră în urma întâlnirii cu el și când recrutorii îi mulțumesc pentru angajații valoroși pe care-i găsesc prin intermediul lui.

A facilitat accesul tinerilor către mediul corporate pentru că înțelege că oamenii din jurul lui au nevoie atât de pregătire, cât și de experiență practică. La vârsta de 6 ani Târgul de Cariere (TdC pentru prieteni) a călătorit în Republica Moldova unde a reușit să aducă viziunea evenimentului în Chișinău și în Bălți. Îi place cafeaua bună și îi invită pe toți cei care îi calcă pragul să savureze împreună cu el o ceașcă de cafea.

Târgul de Cariere a împlinit 10 ani, iar părinții și prietenii lui sunt mândri că a devenit cea mai mare rețea de cariere din România și Republica Moldova.

Târgul de Cariere Chișinău revine cu cea de-a IX-a ediție pe 18 și 19 martie, în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară, str. Tighina 47 și așteaptă toți candidații între orele 10:00 și 16:00.

Parteneri Premium: Kaufland și SCC Services România.
Participarea la eveniment este liberă și gratuită. Pentru alte detalii, accesează:
www.targuldecariere.md și www.facebook.com/tdcmoldova

Yana Churikova l-a părăsit pe cel de-al 3-lea soț!
Articolul anterior
O actriță din ”Универ” nu va apărea în noul sezon. Iată motivul!
Articolul următor
Alte articole interesante