Târgul de Cariere. 10 ani. 115 ediții. Mii de experiențe și oportunități de carieră

Târgul de Cariere împlinește zece ani. S-a născut în 2006 din părinți ambițioși, care cred că pentru fiecare om există o carieră potrivită care să-l facă împlinit și fericit. A crescut și s-a dezvoltat constant, a organizat zeci de workshopuri și a călătorit în multe orașe din România și Republica Moldova pentru a duce misiunea părinților la îndeplinire. A depășit 100 de ediții și nu intenționează să se oprească aici.

separator

Colaborează cu peste 200 de companii care în timp i-au devenit prieteni apropiați și întâlnește zeci de mii de candidați în fiecare an. Se bucură sincer când vede cum mii de tineri fac următorul pas în carieră în urma întâlnirii cu el și când recrutorii îi mulțumesc pentru angajații valoroși pe care-i găsesc prin intermediul lui.

A facilitat accesul tinerilor către mediul corporate pentru că înțelege că oamenii din jurul lui au nevoie atât de pregătire, cât și de experiență practică. La vârsta de 6 ani Târgul de Cariere (TdC pentru prieteni) a călătorit în Republica Moldova unde a reușit să aducă viziunea evenimentului în Chișinău și în Bălți. Îi place cafeaua bună și îi invită pe toți cei care îi calcă pragul să savureze împreună cu el o ceașcă de cafea.

Târgul de Cariere a împlinit 10 ani, iar părinții și prietenii lui sunt mândri că a devenit cea mai mare rețea de cariere din România și Republica Moldova.

Târgul de Cariere Chișinău revine cu cea de-a IX-a ediție pe 18 și 19 martie, în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară, str. Tighina 47 și așteaptă toți candidații între orele 10:00 și 16:00.

Parteneri Premium: Kaufland și SCC Services România.
Participarea la eveniment este liberă și gratuită. Pentru alte detalii, accesează:
www.targuldecariere.md și www.facebook.com/tdcmoldova

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Yana Churikova l-a părăsit pe cel de-al 3-lea soț!
Articolul anterior
O actriță din ”Универ” nu va apărea în noul sezon. Iată motivul!
Articolul următor