Tatiana Heghea și-a făcut un cadou care a meritat toate investițiile

Pentru că recent și-a sărbătorit ziua de naștere, interpreta a făcut două sărbători în una. Invitații, care au fost peste 100 la număr, au venit cu multe cadouri personalizate: tablouri, bijuterii hand-made, cosmetică de calitate și haine de tot felul.

separator

Dar cel mai mare cadou și l-a făcut singură: lansarea piesei “Vânzător de vise” și o petrecere fastuoasă despre care se va vorbi un an. Tatiana Heghea a exploatat bărbații la maxim și a alintat femeile cu muzică live, bucate alese și alte surprize în cadrul evenimentului „Confesiuni de Primăvară”.

Toți oaspeții au fost “obligați” să respecte dress-code-ul cu elemente florale. Tatiana a a cântat piese tematice despre dragoste, femei și primăvară alături de Smally, Serj Kuzenkoff, Jucătoru’, fiind acompaniați de Angry Band. „Pe lângă piesele de primăvară, am lansat single-ul “Vânzător de vise”. Am cântat doar alături de bărbați pentru că e luna femeilor, iar ele trebuie să se simtă fericite, împlinite și iubite”, a spus interpreta pentru Unica.md Vedeta își dorește multe realizări pe plan profesional și stabilitate pe cel personal. “Vreau multe piese bune și să fiu descoperită de public. Pe plan personal, îmi doresc să fiu împlinită și să simt aceeași iubire adevărată alături de bărbatul de alături„.

123

Sursa foto: facebook/Anatolie Tomșa

Planta care menține plămânii sănătoși și te scapă de tuse
Articolul anterior
Ce placă de îndreptat nu arde părul
Articolul următor
Alte articole interesante