Tatiana Heghea și Jucătoru au numărat gropile de pe străzile Chișinăului, la filmările noului videoclip!

Tatiana Heghea și Jucătoru au muncit 4 zile la un videoclip colorat, vesel, plin de energie pozitivă, așa cum le stă în fire. Pentru a-și prezenta noul produs, realizat la piesa “Vara asta”, cei doi au organizat și o petrecere ca-ntre prieteni.

separator

_MG_0969 _MG_0984 _MG_0974 _MG_0957 _MG_0963
_MG_0972 _MG_0955 _MG_0954 _MG_0952 _MG_0951
_MG_0949 _MG_0939 _MG_0943 _MG_0946 _MG_0948
_MG_0932 _MG_0935 _MG_0936 _MG_0937 _MG_0938
_MG_0931 _MG_0929 Tatiana Heghea și Jucătoru au muncit 4 zile la un videoclip colorat, vesel, plin de energie pozitivă, așa cum le stă în fire. Pentru a-și prezenta noul produs, realizat la piesa “Vara asta”, cei doi au organizat și o petrecere ca-ntre prieteni. Tatiana Heghea și Jucătoru au muncit 4 zile la un videoclip colorat, vesel, plin de energie pozitivă, așa cum le stă în fire. Pentru a-și prezenta noul produs, realizat la piesa “Vara asta”, cei doi au organizat și o petrecere ca-ntre prieteni.

Au vrut să demonstreze că se poate de lucrat și în sezonul estival, atunci când toți se odihnesc. Filmările au durat 4 zile, în nenumărate locații. În a treia zi de filmare, interpreții și-au invitat toți prietenii la distracție.

Pentru Jucătoru cel mai plăcut moment a fost atunci când l-a lovit o fetiță la fund. Iar pentru fete, călătoria cu autobuzul a fost de nedescris. Găurile de pe stradă le-a făcut o coreografie specială.

În videoclip, Tatiana a purtat ținute cusute de Jana Berezovschi. A purtat haine din stofe naturale, ușoare și diafane.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Eşti prea deşteaptă să înţelegi că nu chiloţăreala te face femeie…
Articolul anterior
Sora mai mică nu e mai urâtă decât cea mare! Vezi cine o ajunge din urmă pe Kate Moss!
Articolul următor