Tatiana Țîbuleac: “Cum să găsești curajul de a fi tu însăți”

De multe ori, în momentele importante din viaţă, curajul ne lasă pradă sorţii. Ne lasă în momentele în care avem cea mai mare nevoie de el, ne împiedică să fim noi înșine, iar de aceasta depinde foarte mult felul în care relaţionăm cu cei din jur, felul în care decurg relaţiile cu persoana iubită, succesul profesional şi felul în care ne controlăm emoţiile.  

separator

Women’s Summit Moldova te pune față-n față cu jurnalista și fosta prezentatoare tv Tatiana Țîbuleac. Ea îți va spune cum să găsești curajul de a fi tu însăți și-ți va răspunde la toate întrebările.

Ce vei afla la eveniment:

  • Cum să găsești curajul de a fi tu însăți.
  • Cum să treci peste frica care te împiedică să-ţi urmezi visele.
  • Cum să nu cedezi în momentele când trebuie să acţionezi.
  • Vei afla că orice femeie poate găsi curajul de a face ceea ce-i place.
  • Vei cunoaște tehnici pe care le vei aplica în practică.

“Dintre toate tipurile de curaj – curajul de a face ceea ce-ți place – este cel mai rar întâlnit la femei. Găsim tone de curaj pentru cei de lângă noi: pentru slăbiciunile bărbaților dragi, pentru începuturile copiilor, pentru bătrânețile părinților, pentru unii, pentru alții – mereu pentru altcineva… Iar când ajungem la noi, la dorințele noastre ascunse, la bucuriile noastre firave, la acele pasiuni și ocupații care ne fac fericite, obosim. Amânăm. Lăsăm pentru altă dată. Uităm. Și ne spunem că oricum nu sunt importante, că oricum nu am fi reușit. Că altele, în viață, sunt mai necesare.  Iar când alături de noi, cineva îndrăznește, face, încearcă, trăiește visele noastre pe care noi le-am pus la naftalină, ne resemnăm. Iar în resemnare fericirea nu prinde rădăcini niciodată. Pe 5 Martie – Vă invit să ne punem împreună niște întrebări, să găsim niște răspunsuri și, poate, să facem primul pas în direcția pe care fiecare dintre noi și-o dorește în taină.”, anunță Tatiana Țîbuleac.

La sfârşitul ședinței, toate femeile prezente la eveniment vor avea parte de o tombolă cu premii, de un fourchette şi networking, unde savurând un pahar de vin, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerul cât şi cu toate participantele la eveniment.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ online

REZERVAȚI BILETE online

 Despre Curs:

Data: 5 Martie 2015
Ora: 18:30- 21:00
Locația: Summit Events and Conference Center (str. Tighina 49/3)

Costul unui bilet:
*249 lei – la înregistrarea până în data de 4 Martie 2015.
*350 lei – la înregistrarea după 4 Martie 2015.

alte Articole interesante