Turiștii moldoveni au fost uitați pe o pârtie din România, la -24 de grade

Aproximativ 40 de moldoveni care își petreceau vacanța în Poiana Brașov, au fost uitați pe pârtiela, -24 de grade Celsius de către compania lor turistică.

separator

646x404

Incidentul a devenit public pe un site de socializare, după ce turiștii ce au avut de suferit au hotărît să-l facă cunoscut, scrie viza.md.

„Cu toate că în pachetul turistic scrie că transportul de la pîrtie la locul unde sîntem cazați este inclus, compania a uitat turiștii pe pârtie. Afară -24 de grade Celsius. cel puțin e inuman să lași oamenii să înghețe pe pîrtie, nu mai vorbim că și-au încălcat condițiile contractuale”, a publicat Maria Todorov, pe Facebook.

Turiștii au fost nevoiți să ia un alt autocar de la o altă companie turistică, în care aceștia au încăput cu greu, și asta pentru că depășeau numărul limită de capacitate al autocarului, adică de 100 de oameni.

„Cu peste o sută de oameni, la ce risc am fost expuși!”, a mai adăugat Maria în postarea sa.

Din comentariile expuse la postare, se pare că și alți moldoveni au avut de suferit de pe urma companiei în cauză. Totuși, mulți dintre cei care au comentat au specificat și faptul că de mulți ani recurg la serviciile companiei respective și că niciodată nu li s-a întîmplat ceva de genul.

„Uneori, din păcate, chiar condițiile meteorologice sînt cele care dau bătăi de cap și devin un obstacol și pentru cele mai mari companii organizatorice. Cu siguranță a fost o scăpare, un moment făcut nu intenționat. Această companie ține la clientela sa și nu ar risca să-și piardă din raiting cu o astfel de atitudine”, a scris o clientă.

Reprezentanții companiei au menționat următoarele:

„Persoanele nici într-un caz nu au fost uitate, autocarul a avut o mică pană și în timp ce se rezolva, turiștilor li s-a propus două ieșiri din situație de către compania de transport: sau merg acum în picioare cu un alt autocar sau mai așteaptă 40 minute pînă vine autocarul nou.

 Poiana Brașov este un punct turistic cu o sumedenie de localuri unde ar fi putut intra să aștepte la cald. Ei au decis că vor să meargă în picioare și au spus că nu este nicio problemă, după care au decis sa facă așa o postare.

 Păcat, dar se mai întîmplă să se defecteze unul din cele 30 de autocare care erau din partea companiei noastre”. 

Gabriela Damir, prima vacanță în trei alături de micuțul Avraam. Vezi ce destinație a ales bloggerița

Gabriela Damir, Roman Burlaca și micuțul Avraam au plecat în prima lor vacanță în trei. Cuplul vizitează Italia, țara în care este stabilită mama bloggeriței și cei doi frați mai mici ai săi.

Cei trei se află la Roma. Vloggerița a publiat câteva imagini dintr-o locație de vis pe pagina sa de Instagram.

Gabriela este cucerită de frumusețea împrejurimilor, dar și de revederea cu membrii familiei și prietenele sale din Italia.

mamaplus
mamaplus

A rupt tăcerea! Dan Bălan lansează un nou videoclip, filmat la Kiev

Dan Balan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală. După o pauză de aproape doi ani, artistul lansează un nou videoclip în rolul personajului său Crazy Loop. Clipul „Love Maria” a fost filmat la Kiev înainte de război.

Молдавский певец Дан Балан презентовал новый клип снятый в мирном Киеве.
Dan Balan lansează un clip filmat la Kiev

„Acest videoclip a fost filmat în Kievul pașnic, înainte de război… Astăzi, când este lansat, ne rugăm pentru copiii afectați de această tragedie”, transmite Dan Bălan.

Dan Balan este fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese apreciate de public, printre care și hitul internațional „Dragostea Din Tei”, care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: „Ce comică ești, lasă dieta!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra este cunoscută și pentru simțul umorului, așa că de curând a fost protagonista unui videoclip care a stârnit numeroase comentarii printre prietenii de pe rețelele sociale.

andra

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că este gurmandă, că adoră să încerce diferite preparate culinare, iar de curând a filmat un Reel inedit, în care apare în timp ce se îndreaptă spre frigider fredonând cea mai nouă piesă a ei. La un moment dat, însă, își amintește că nu are voie să se apropie de el. 

„Când ești în drum spre frigider și îți amintești că erai la dietă… ”, a scris ea în dreptul videoclipului care a stârnit reacții din partea fanilor.

„Tu zici că ești la dietă oricum. Ești frumoasă!”, „Lasă dieta, ești superbă!”, „Ce comică ești!”, „Ar trebui desființate”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

sursa

Ksenia Sobchak și-a arătat fiul
Articolul anterior
Angajații de la Jurnal TV sunt concediați
Articolul următor