În ultimele luni, Anastasia Lazariuc nu putea ieși din criză. Iată cum și-a îngroșat contul!

De câteva luni, artista se confrunta cu aceeași problemă pe care o au majoritatea interpreților de vârsta ei și anume lipsa concertelor. Însă, în ultima lună, Anastasia Lazariuc a câștigat atât de bine încât să nu mai ducă grija zilei de mâine.

separator

12806048_677655565710165_2478601117610429445_n

Artista a avut mai multe concerte atât în Moldova, cât și în România, în urma cărora și-a umplut „găurile financiare”, potrivit libertatea.ro.

Anastasia Lazariuc mereu declara că nu este o persoană avară și că nu-și fixează prea multe spectacole pe zi.

„Mie mi se pare normal să am un spectacol la câteva zile, este foarte frumos, pentru că am timp să mă pregătesc serios pentru un asemenea eveniment, căci nu mă joc cu asta. Nu pot să promit că ajung la o grămadă de evenimente şi să încurc lumea. Cu regret, aud diverse discuţii de genul ăsta, se plâng oamenii de artişti care îi încurcă, pentru că întârzie sau nu mai vin deloc. Mi se par lucruri absolut neserioase din partea unui artist. Un artist adevărat nu pune banul pe primul plan. Banii vin oricum, dacă e să faci o treabă serioasă. Trebuie să te gândeşti la calitatea ta de om şi de profesionist”, spunea artista pentru Puterea.ro.

Felicia Sîrbu, într-o ședință foto, în ultimele săptămâni de sarcină
Articolul anterior
Cât va dura o partidă de sex în funcție de vârsta partenerului tău!
Articolul următor
Alte articole interesante