Un artist autohton își încordează mușchii în vila Annei Lesko

De la un timp Anna Lesko şi Pavel Stratan petrec foarte mult timp împreună. Și nu e vorba despre o poveste de dragoste, ci despre o colaborare profesională.

separator
RTEmagicC_10-stratan.jpg

După ce au filmat timp de şapte zile videoclipul pentru single-ul “Leagănă barca”, cei doi repetă de zor coregrafia pentru viitoarele show-uri.

Anna-Lesko-feat-Pavel-Stratan-Leagana-barca“Am făcut până acum patru şedinţe a câte două ore, împreună cu dansatoarele mele, la care se adaugă şi cele cu Pavel Stratan. Am repetat în sala mea de acasă. Colaborarea cu Pavel s-a dovedit a fi frumoasă, este un tip jovial, talentat, cu poftă de muncă şi în primul rând foarte modest, lucru pe care l-am apreciat imediat. Plin de idei şi foarte de ajutor, a contribuit la fiecare decizie, a găsit soluţii şi a pus umărul la treabă de fiecare dată când a fost nevoie. Sunt convinsă că vor fi guri rele care vor găsi nod în papură, dar eu le recomand să se binedispună urmărind- o pe Anna Lesko şi Pavel Stratan cum «Leagănă barca»”, a mărturisit Anna pentru Libertatea.

Vedete rusești care și-au luat neveste cu tot cu copii
Articolul anterior
Aurelia Cupcea a ajuns pe mâna medicilor!
Articolul următor
Alte articole interesante