Un interpret din Moldova este CEL MAI SEXY în Rusia

În urma concursului organizat de ziarul Московский Комсомолец, moldoveanul a fost numit cel mai sex interpret din Rusia, obținând 60% din voturi.

separator
bfgyty

Dan a fost întrebat cum e să fii cel mai sexy artist. Iată ce a răspuns:

“Am emoții sexy (zâmbește). Pentru mine, această victorie a fost o surpriză deoarece nu știam că sunt nominalizat și nici că oamenii votează.despre ce este reprezentat în această categorie, și că este votul. E plăcut că măcar cineva mă consideră sexy.”

Un jucător moldovean, cotat la 1 milion de euro

Vitalie Damașcan (24 de ani) a devenit ținta principală a FCSB-ului pentru perioada de mercato de la finalul sezonului actual.

Totuși, transferul său la vicecampioana României nu este atât de ușor de realizat, deoarece echipa la care este legitimat, Sepsi, nu este dispusă să facă niciun discount pentru rivala din play-off.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali (64 de ani), a primit un mesaj clar legat de Damașcan din partea conducerii celor de la Sepsi.

„Contractul său include o clauză de reziliere, pe care nu vrem să o facem publică. Dacă cineva o plătește, indiferent de echipă, poate să îl transfere, atât timp cât și jucătorul este de acord”, a spus Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, conform Szekely Sport, preluată de jurnal.md.

De asemenea, Hadnagy a făcut clar faptul că Sepsi e dispusă să discute cu FCSB despre Damașcan, însă transferul nu se va putea face decât prin plata clauzei.

Clauza lui Damașcan ar fi de un milion de euro, iar Becali nu este dispus să plătească această sumă, dar salvarea sa vine chiar de la clubul aflat foarte aproape de reședința sa.

Cei de la Voluntari au reușit să-l transfere pe Damașcan sub formă de împrumut, un sezon, iar jucătorul are o clauză prin care poate fi achiziționat definitiv contra sumei de 550.000 de euro.

În aceste condiții, milionarul ar putea achita contravaloarea clauzei și să-l redirecționeze pe jucător către vicecampioana României.

Damașcan a marcat 10 goluri, la fel ca Andrei Ivan și Daniel Paraschiv. Peste ei sunt Alibec și Mailat, ambii cu 11 goluri, precum și Compagno și Dugandzic, ambii cu 16 reușite.

Pasha Parfeni, reprezentantul Moldovei la Eurovision, surprins la Aeroport! Gestul Poliției de Frontieră

Moment emoționant la Aeroport, atât pentru călători cât și pentru reprezentantul Moldovei la Eurovision, Pasha Parfeni! Pregătit pentru a lua zborul spre o nouă destinație din turneul de promovare pentru Eurovision 2023, artistul a fost întâmpinat la Aeroport cu muzică, fanfară și emoții dintre cele mai alese. Interpretul nostru a rămas plăcut surprins de gestul Poliției de Frontieră!

Gestul i-a emoționat și pe călători: ,,Pasha Parfeni a rămas plăcut surprins de surpriza din partea Fanfarei Poliției de Frontieră. Artistul a captat atenția tuturor persoanelor din Aeroport”, a transmis o doamnă aflată în acel moment în incinta Aeroportului. ,,Super. 👍 Bravooo!!! Așa merita toți artiștii neamului să fie respectați ❤️. Bravo, Poliția. Se poate de trăit bine și cu muzică, cu trompete, fără arme și bastoane. Ce tare! Frumos 🤗 Bravo”, au comentat internauții.

,,Foarte emoționant, bravooo!”. Vezi video:

,,Soarele și Luna ne-or ține cununa”. Pasha Parfeni, duet duios cu un bătrânel la Orheiul Vechi

Pasha Parfeni, interpretul care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2023 cu piesa ,,Soarele și Luna” și-a încântat urmăritorii virtuali cu un moment deosebit. ,,Frumos! Preţuim cultura ţării noastre, cântecele, tradiţiile”, ,,Avem în țărișoara noastră, oameni frumoși la suflet și la chip, talentați”, au comentat internauții.

,,Am un concurent puternic!

A fost a doua zi după ce am câștigat finala Eurovision în Moldova. Eram într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Moldova. Se numește Orheiul Vechi și merg acolo destul de des, când trebuie să respir. Acolo l-am cunoscut pe Velică, un bătrân care a trăit toată viața lângă râul Răut. Am făcut duet cu el și Velică mi-a topit inima. Se spune că noi moldovenii nu prea zâmbim.

Dar sufletele noastre sunt mereu gata să petreacă și să cânte🇲🇩. E aproape weekend. Introduceți natura și cântați!”, a dezvăluit Pasha Parfeni alături de video-ul de mai jos publicat pe pagina sa de facebook.

Internauții moldoveni i-au urat artistului mari succese la concursul Eurovision 2023.

Cum arată, de fapt, cele mai frumoase femei din lume!
Articolul anterior
Yana Rudkoskaya își ascunde fața! Iată de ce
Articolul următor