Un ziar britanic se ia de Paula Seling: ” Nu ești Loreen, așa că nu mai încerca să o imiți”

Cotidianul britanic The Mirror a dedicat o secțiune Eurovisionului de anul acesta, iar în cadrul acesteia, un amplu articol României și celor doi reprezentanți ai săi, Paula Seling și Ovi.

separator
Un ziar britanic se ia de Paula Seling:  ” Nu ești Loreen,  așa că nu mai încerca să o imiți”

Potrivit acestora, cei doi ar fi fost din nou aruncați în competiție pentru a mai spăla din rușinea edițiilor anterioare și pentru că  în 2010  au demonstrat că au potențial de câștigători.

„Nu mă pot hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs”, scriu jurnaliștii britanici.

Comentarii negative au avut aceștia și cu privire la coregrafie, pe care au calificat-o drept „foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw (o serie de filme horror ) nici sângeros, nici de groază – doar îngrozitoare”.

Cel mai dur atac direct a fost lansat la adresa Paulei Seling si a lui Ovi, despre care spune: „ Paula, acea notă este dureroasă. Nu ești Loreen (câștigătoarea Eurovisionului din 2012, cu piesa «Euphoria») așa că nu mai încerca să o imiți și cântă după puterile tale, fato. Ovi – nu mai țipa, este enervant”.

România a totalizat cu 72 de puncte la ediția Eurovision din Copenhaga, clasându-se pe locul 12. Paula Seling și Ovi au primit cele mai multe puncte din Republica Moldova .

Sursa: http://reporterul.ro/

 

Conchita Wurst ! Totul a fost o farsă. Cine este în realitate câștigătorul Eurovision 2014!
Articolul anterior
Nicu Țărnă știe de ce am pierdut noi și a câștigat Conchita Wurst!
Articolul următor
Alte articole interesante