Urările persoanelor publice pentru Unica.md, la 5 ani de activitate!

Astăzi, prima revistă online din Moldova sărbătorește 5 ani de activitate. Timp în care, jurnaliștii Unica.md au realizat cele mai frumoase ședințe foto, cele mai emoționante interviuri și cele mai proaspete știri. Cu această ocazie, i-am rugat pe protagoniștii de pe coperți să ne spună cum li s-a părut colaborarea cu noi!

separator

Loretta Handrabura: În colaborarea pe care am avut-o cu Unica.md acum 2 ani, am trăit o dublă satisfacție: 1. cea de a interacționa cu o echipă de profesioniști, deschisă pentru dialog și flexibilă în ajustarea, revizuirea subiectului agreat de comun acord. 2. de a evoca, prin reflecțiile despre mama mea Maria, modelul exemplar al tuturor mamelor noastre, care se sacrifică cu dăruire în numele copiilor și a meseriei pe care o profesează. Mulțumesc pentru această oportunitate de a aborda probleme actuale, despre persoanele din preajmă, despre îngerii și demonii din noi, despre esențe existențiale dincolo de aparențe și norme societale coercitive. Ani mulți înainte, produse de calitate cu și pentru persoane conștiente de propria valoare, unicitate și responsabilitatea pe care o au față de sine și cei cu care coexistă în viața privată/publică!

Sanda Diviricean: Unica.md este deja un nume foarte cunoscut și apreciat la noi în țară. Abordarea Unica este mereu tacticoasă și plină de considerație față de toți cei cu care interacționează. Colaborarea noastră a fost pe cât de frumoasă, pe atât de interesantă și creativă. Vă doresc să continuați să cultivați și să promovați oameni, lucruri, păreri, idei și viziuni de valoare în societatea noastră, să fiți mereu pe val și să vă bucurați de aprecierea publicului. La mulți ani!

Margareta Pîntea: Felicitări!!! Colaborarea cu Unica.md…..una dintre cele mai frumoase ce ține de viața mea privată și publică. Noblețe, atenție și freamăt în tot ce faceți.Vă iubesc,Vă cuprind, și Muuulți Ani sinceri și adevărați înainte!

y35a5612

Anatol Durbală: Colaborarea cu Unica a fost una sinceră, îndrăzneață și curioasă. Vă doresc succes și pe viitor.

durbala-12

Veronica Vizant: A fost o colaborare extraordinară – am participat la un proiect foto cu toată familia – proiect, care ne-a lăsat memorii nespus de frumoase. Acele poze sunt preferatele noastre, le adorăm! Eu cu mare plăcere mă alătur felicitărilor și doresc echipei UNICA.md prosperitate și succese în continuare, să aduceți bucurii în fiecare inimă și în fiecare casă, așa cum ne-ați adus și nouă! La Mulți Ani, Unica!

img_0870

Corina Digore: Aducem sincere felicitări pentru aniversarea a cinci ani de activitate Unica.md. Colaborarea noastră a început acum câțiva ani, când am acceptat provocarea de a ne implica în proiectul „Juristul tău”. Un proiect frumos ce ne-a intrigat, ne-a surprins, dar și ne-a provocat cu inițiativa de a informa publicul larg asupra drepturilor și obligațiilor în domeniul juridic. Aici am descoperit oameni extraordinari ce formează o echipă de excepție, profesioniști și ambițioși. Vă dorim să aveți parte de multă inspirație și putere de muncă în continuare, succese în tot ceea ce faceți!

img_-19

Lilu: E o plăcere să lucrezi cu oameni profesioniști, și chiar ai posibilitatea să te simți unică. Vă doresc în continuare să fiți inspirate, pline de idei și să descoperiți noi eroine care să ne motiveze…. Și da, să ne amintiți mai des cât de unice suntem. La mulți ani!

imagestudio-92

Nicoleta Nucă: „A fost o colaborare frumoasă și provocatoare, pe care aș repeta-o cu drag. La mulți ani, Unica.md și la cât mai multe articole și mai ales coperți frumoase!”

img_5189-as-smart-object-1

Lilia Lozan: Colaborările cu Unica au fost unice. Cu siguranță, Unica ne-a oferit acea platformă de frumusețe de care avem nevoie, noi, femeile pentru a fi sigure pe sine. Vă urez ani frumoși și roditori de-acum încolo și proiecte din cele inedite!

Cristina Moldovanu: Întotdeauna am avut doar colaborări frumoase cu unica.md. Vibram pe aceeași undă și de fiecare dată se întâmpla ca proiectul în care particip să fie exact ce îmi doream la acel moment. Sunteți profesioniști în toată legea- ceea ce face colaborarea și mai frumoasă! Vă doresc mulți, dar foarte mulți ani de activitate! Cât mai multe idei ingenioase care să se contureze în cel mai bun mod posibil, personalități interesante și știri exclusive! Vă pup cu drag!

Wedding photography

Felicia Sîrbu: Am fost, din fericire, una din primele apariții pe copertă și chiar dacă erați pe atunci la început, s-a simțit foarte mult voința voastră și viziunea pentru „frumos”! Mă bucur că vă cunosc și vă doresc mulți ani înainte!

y35a6941

Tatiana Heghea: Mult stimat portal Unica.md, vă urez un sincer “La mulți ani!!!”

În acest timp, am avut bucuria și onoarea să fim pe coperta revistei de 2 ori. Am avut norocul să colaborez cu o echipă superbă, profesionistă și pozitivă!!!

Țin să vă mulțumesc pentru tot și să vă doresc cititori fideli și popularitate în creștere (chiar dacă aș zice că sunteți la apogeu).

image-11-copy

Lenuța Burghilă: La mulți ani, Unica.md! Vă doresc o viață lungă și succese mari! Sunteți mereu în pas cu cele mai interesante noutăți și vă admir, sunt cu voi! Fericire și prosperitate întregii echipe!

Natalia Gordienko: A fost minunată colaborarea cu voi, sunteți o echipă de profesioniști. Aveți idei nemaipomenite, oameni plăcuți și interviuri interesante.

Felicit din tot sufletul toată echipa Unica.md, partenerii și cititorii voștri. 5 ani- deja copilul nu e mic, dar nici matur. În viitor vă așteaptă încă multe lucruri imprevizibile! Vă doresc să vă dezvoltați încă mai mult pe piață, mulți invitați interesanți, filmări de milioane, iar echipei- putere, sănătate și răbdare!

y35a9934

Cele mai pufoase clătite de post
Articolul anterior
Această mireasă a purtat 6 rochii diferite la nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante