Vasile Botnaru: “Abia când soția mea era însărcinată, tatăl meu m-a acceptat pe post de bărbat“

Ast

separator
ăzi, Vasile Botnaru își sărbătorește ziua de naștere. Jurnalistul s-a născut  în anul 1957. Mai are 2 surori, Ludmila și Elena și un frate, Victor.

Chiar dacă a fost răpit de carieră, jurnalistul și pictorul Vasile Botnaru și-a făcut timp și pentru familie. Acesta are o soție căreia mereu i-a mulțumit pentru răbdare și două fiice care au fost educate exagerat de dur, cum crede tatăl. Atitudinea s-a schimbat doar după ce Vasile Botnaru a devenit bunel.

10917720_885138981530177_1989646234_n 10921776_885138984863510_736950733_n

În educația celor două fiice, Lina și Lucia, jurnalistul a preluat maniera tatălui său.

“Eu trebuia să vin cel târziu la 11 seara de la discotecă, să am grijă de soră, de menaj. În cazul meu, de le ieşeam din cuvânt, urma arestul la domiciliu şi lecturile obligatorii, gen „Pădurea spânzuraţilor” sau „Anna Karenina”. Câteodată, când tata era mai blând, mă lăsa să aleg cartea.”, povestea  Lina, fiica mai mare a jurnalistului, într-un interviu pentru Vip Magazin.

Cuvântul tatălui era lege și în casa părintească a lui Vasile Botnaru.

“Taică-meu era om nărăvaș, de modă veche. În public, la școală, mă apuca de barbă și mă întreba: Ți-ai făcut lecțiile?. Mama tot a suferit din cauza violenței lui tata. El era violent verbal. Eu întotdeauna i-am spus ”Dumneavoastră”,  nu pentru că era profesor, dar pentru că așa era atitudinea. Abia când soția mea era însărcinată, tatăl meu m-a acceptat pe post de bărbat“, povestea Vasile Botnaru în emisiunea ”Asfalt de Moldova_Revenirea Acasă” de la JurnalTV

Sursa: ”Asfalt de Moldova_Revenirea Acasă” de la JurnalTV

Chiloți cu broderii tradiționale ucrainene
Articolul anterior
Cum să ai sâni fermi chiar dacă slăbești
Articolul următor